Google Cloud Platform | Amesto Cloudberry

GCP

Fleksibel og sikker plattform bygget for fremtiden

Bruk samme verktøy og teknologi som Google når du kjører applikasjonene dine. Du vil kunne dra nytte av en svært fleksibel og sikker plattform med et stort utvalg tjenester.

GCP

Fleksibel og sikker plattform bygget for fremtiden

Bruk samme verktøy og teknologi som Google når du kjører applikasjonene dine. Du vil kunne dra nytte av en svært fleksibel og sikker plattform med et stort utvalg tjenester.

Google Cloud Plattform

Hvorfor velge IT-drift på Google Plattformen?

Det er ikke uten grunn at sikkerhet er en av hovedgrunnene til at bedrifter velger å flytte driften over i nettskyen. Produktene i GCP er konstruert for å håndtere store datamengder, og skalerer sømløst opp og ned etter behov. Høy tilgjengelighet, robusthet og innebygd sikkerhet er sentrale egenskaper ved plattformen. 

Kraften i Google plattformen er så enorm at det er kun fantasien som setter begrensninger. Google er fremtidsrettet og tjenestene deres utvikles konstant. Ved å flytte data og programvare fra stasjonære servere til en moderne infrastruktur som Google Cloud kan du dessuten redusere IT-kostnadene i bedriften.

99,95% oppetid

Google Cloud Engine garanterer så mye som 99,95% oppetid! Dette betyr at programmene og applikasjonene dine er tilgjengelig døgnet rundt, 365 dager i året.


Priser

Kort fortalt så betaler du kun for de tjenestene du bruker. Det er enkelt å skalere opp når behovet melder seg.


Innovasjonsløsninger

På Google Cloud Platform har du tilgang til et stort antall produktivitetsverktøy.  Disse tjenestene hjelper deg til å fokusere på effektivisering og produktivitet.


Innebygget backup

Google har innebygd backup. Dette betyr at om en komponent skulle slutte å fungere så vil Google automatisk ta backup, slik at ingen data går tapt. Dette sikrer pålitelighet og holdbarhet.


Passer for bedrifter i alle størrelser

Bruk samme verktøy og teknologi som Google når du kjører applikasjonene dine. Google Cloud Platform (GCP) inkluderer alle de grunnleggende funksjonene som større virksomheter krever. Gartner rangerer Google som ledende innenfor områdene applikasjonscontainere, big data og maskinlæring. Lyst til å vite mer, eller ønsker du et pristilbud?

Kontakt oss

Google Cloud Partner

Står du overfor et større og mer komplekst prosjekt? Som Google Cloud Partner kan vi veilede deg i å sette sammen de beste løsningene for en mer effektiv og kostnadsbesparende IT-drift. Våre skreddersydde prosjekter blir implementert med den nyeste teknologien og tjenestene fra GCP. Det betyr at du som kunde kan være trygg på å få det beste innen data- og mobilapplikasjoner.

For mange virksomheter starter veien til skyen med å løfte eller migrere hele eller deler av eksisterende applikasjonsportefølje til skyen. Det er enklere enn det du kanskje tror å flytte dataene dine over på Google Plattformen. Ved å bruke verktøyene og tjenestene våre kan du raskt og enkelt overføre bedriftens viktigste data fra dagens lagringsløsninger til nettskyen. Migrering til Google Cloud er kun ett tastetrykk unna.

Google Partner

Vil du vite mer eller ønsker å motta et uforpliktende tilbud?

Kontakt oss