Lønn- og HR systemer til små og store bedrifter

Er dere i prosess med å anskaffe nytt system? Vår posisjon er unik, da vi leverer flest løsninger av tilbyderne i det norske markedet. Vi har betydelig bransjekunnskap, og klarer å håndtere selskaper i alle størrelser og med ulike behov.
46-620x355.jpg

HR- og personalsystemer

Ønsker du å redusere sykefraværet, få bedre oppfølging av ansatte og sikre gode arbeidsvaner? Vi har systemene som hjelper deg å bli en bedre leder og som samtidlig hjelper deg følge den nye personvernloven, GDPR. Vi kan hjelpe dere med anskaffelse av nytt HR-system tilpasset deres bedrift!

Les mer om våre personalsystem

Lønnssystemer

Er du på jakt etter ett nytt lønnssystem? Du kan hos oss eller tegne abonnement og leie lønnssystemet som en abonnementsløsning. Du velger om du vil ha ditt lønnssystem helt i skyen eller som lokalt installert løsning. Vi har et eget team med eksperter innen lønn og HR som gjerne hjelper deg med å finne en optimal løsning for din bedrift.  

HR-lønn-620x355.jpg

Prosjektstyring og timeregistrering

Vi har løsninger for tjenesteytende bedrifter og selskap med behov for prosjektstyring. Våre ulike løsninger spenner fra enkle behov rundt timefangst til komplekse løsninger for tjenesteytende bedrifter og prosjektorganisasjoner med krav til stor grad av styring og kontroll. 

Les mer om prosjekt og timeregistrering

Bemanningsplanlegging og vaktlister

Spar både penger og frigjør tid med optimalisert og webbasert løsning for planlegging av vakt- og oppgavelister samt oppfølging av prosesser og personal. Vi har systemene du trenger for en lønnsom og brukervennlig bemanning- og vaktlisteplanlegging. 

Les mer om bemanningsplanlegging 

Gratis sjekkliste

Slik lager du kravspesifikasjon til det nye CRM-systemet 

Les sjekklisten

Gratis guide

Huskeliste for kravspesifikasjon ved innkjøp av ERP-system

Les guiden

Gratis guide

Enkel guide til hvordan du velger riktig HR-system for din bedrift 

Les guiden

 

Blogg

Les relevante artikler om CRM, ERP, HR og BI på systembloggen vår

 

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!