Lønn- og HR systemer til små og store bedrifter

Er dere i prosess med å anskaffe nytt system? Vår posisjon er unik, da vi leverer flest løsninger av tilbyderne i det norske markedet. Vi har betydelig bransjekunnskap, og klarer å håndtere selskaper i alle størrelser og med ulike behov.
46-620x355.jpg

HR- og personalsystemer

Ønsker du å redusere sykefraværet, få bedre oppfølging av ansatte og sikre gode arbeidsvaner? Vi har systemene som hjelper deg å bli en bedre leder og som samtidlig hjelper deg følge den nye personvernloven, GDPR. Vi kan hjelpe dere med anskaffelse av nytt HR-system tilpasset deres bedrift!

Les mer om våre personalsystem

Lønnssystemer

Er du på jakt etter ett nytt lønnssystem? Du kan hos oss eller tegne abonnement og leie lønnssystemet som en abonnementsløsning. Du velger om du vil ha ditt lønnssystem helt i skyen eller som lokalt installert løsning. Vi har et eget team med eksperter innen lønn og HR som gjerne hjelper deg med å finne en optimal løsning for din bedrift.  

HR-lønn-620x355.jpg

Prosjektstyring og timeregistrering

Vi har løsninger for tjenesteytende bedrifter og selskap med behov for prosjektstyring. Våre ulike løsninger spenner fra enkle behov rundt timefangst til komplekse løsninger for tjenesteytende bedrifter og prosjektorganisasjoner med krav til stor grad av styring og kontroll. 

Les mer om prosjekt og timeregistrering

Bemanningsplanlegging og vaktlister

Spar både penger og frigjør tid med optimalisert og webbasert løsning for planlegging av vakt- og oppgavelister samt oppfølging av prosesser og personal. Vi har systemene du trenger for en lønnsom og brukervennlig bemanning- og vaktlisteplanlegging. 

Les mer om bemanningsplanlegging 

Last ned sjekkliste

Hva bør du huske på i anskaffelsesprosessen av nytt personalsystem?

Last ned en enkel sjekkliste som er til hjelp når du skal skrive kravspesifikasjon.

 

Hva kan du om HR-faget?

Det er mange regler å ting å huske på innen HR og personal. Svar på 12 korte spørsmål og sjekk hvor mange riktig du får?

Koster utfylling av reiseregning 950,- per måned?!

La oss leke oss litt med tall. Sum fullstendig uproduktiv tid til å finne frem reiseregninger, fylle ut skjema, regne ut antall km etc.: 2,5 timer per ansatt / per måned. Gjennomsnitt timekostnad Norge: 380,-. Derfor skal man gå til anskaffelse av et moderne system for reiseregning / utlegg.