Personalsystemer

En god personalbehandling inkluderer ett strukturert system for å håndtere kompetanse, medarbeidersamtaler, CV, håndbøker, HMS, sykefraværsoppfølging, ressursplanlegging, turnusplanlegging mm. I tillegg er god systemstøtte en forutsetning for å lykkes med å bli compliant den nye GDPR-lovgivningen.

De ansatte er din bedrifts viktigste resurs!

Våre personalsystemer er integrert med alle våre lønnssystemer. Systemene er også integrert med de offentlige portalene for automatisk innsending av informasjon, og systemene er oppdatert i forhold til regler slik at du som bruker ikke trenger å kunne dem. Systemet gir deg de påminnelsene du trenger.

Evolution HR

Evolution HRM er et unikt HR- og lederverktøy for en mer helhetlig oppfølging av de ansatte. Systemet integreres med ditt lønnssystem.

Sympa HR

Det er menneskene og deres evner som gjør at din virksomhet skiller seg ut og lykkes. Sympa HR bistår i rekrutteringen av nye talenter, og utvikler kompetansen til eksisterende medarbeidere.

&Frankly

Ta tempen på din organisasjon. Hvor engasjerte er egentlig dine medarbeidere, og jobber de i samsvar med bedriftens mål? Med appen &frankly kan du enkelt måle status, medarbeidernes engasjement og motivasjon.

Quinyx - bemanningsplanlegging

Planlegging av vaktlister, bemanning, tidsrapportering, kommunikasjon og håndtering av oppgaver har aldri vært enklere!

Visma.net Absence

Visma.net Absence er en skybasert løsning for fravær. Enkel fraværsregistrering for ansatte. Effektivt styringsverktøy for bedriften.

GDPR for HR

Et velfungerende HR-system er helt avgjørende for å kunne håndtere personalinformasjon på en effektiv måte. Men hvordan velger man rett løsning i jungelen av HR-systemer?

Gratis sjekkliste

Slik lager du kravspesifikasjon til det nye CRM-systemet 

Les sjekklisten

Gratis guide

Huskeliste for kravspesifikasjon ved innkjøp av ERP-system

Les guiden

Gratis guide

Enkel guide til hvordan du velger riktig HR-system for din bedrift 

Les guiden

 

Blogg

Les relevante artikler om CRM, ERP, HR og BI på systembloggen vår

 

   
   

Vi har eget fagteam innen Lønn & HR som kan hjelpe deg med:

 - Løsningsforslag og systemvalg.
 - Optimalisering av HR-prosesser.
 - Support innen lønn og HR.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

 

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandler. Vi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!