HR- og lønnssystemer

Kjøpe nytt HR- eller lønnssystem? Vi leverer både standard systemer og komplette lønn- og personalsystemer fra leverandører som Huldt & Lillevik, Sympa, Visma, Evolution Software, Quinyx, Tempus og Current.

Book demo / møte

Komplette løsninger

Lønn- og HR-system.

Kjøpe nytt HR- eller lønnssystem? Vi leverer alt fra standard lønnssystemer tilpasset mindre bedrifter til komplette lønns- HR- og personalsystemer til større norske og nordiske selskaper.

Lønnssystemer

Vi har et eget team med lønnskonsulenter som hjelper dere med alt fra behovskartlegging, implementering, integrasjoner, opplæring og support. 

 

HR- og personalsystemer

Vi har HR-systemer som dekker behovene til bedrifter i alle størrelser samt dedikerte HR-konsulenter som kan hjelpe dere i gang. 

Lønnssystem

Vi er blant de største aktørene på lønnssystemer fra Visma og Huldt & Lillevik i Norden i SMB-markedet. Vi har dedikerte lønnskonsulenter som hjelper deg med å kartlegge behovene du skal ha dekket, slik at dere får en løsning som passer din bedrifts lønn- og personalarbeid!
Mer om lønnssystem

Prosjekt- og time

Systemer for prosjekt og timeregistrering som forenkler, effektiviserer og kvalitetssikrer bedrifters prosesser rundt ressursallokering, timehåndtering og prosjektstyring.
Mer om prosjekt- og timesystem

Reiseregning

Det er mye penger å spare på å velge ett reiseregningssystem som effektiviserer reiser og utlegg. Vi leverer flere ulike løsninger som sømløst integreres med ditt lønnssystem.
Mer om reiseregningssystem

Våre løsninger og produkter innen

HRM, lønn og personal.

Icon

Sympa HR

Med det skybaserte, Nordiske HR-systemet Sympa HR får du en komplett løsning som forenkler administrasjonen av persondata, ansatte og deres utvikling – helt fra onboarding til offboarding.


Icon

4human HRM

4human HRM er et komplett HR- og lederverktøy for en mer helhetlig oppfølging av ansatte, fra nyansettelse til fratredelse. Personalsystemet integreres enkelt med ditt lønnssystem og kan fungere som masterdata.


Icon

Visma.net Payroll

Finnes det moderne, enkle og kostnadseffektive måter å kjøre lønn på? - Visma.net Payroll er ett nettbasert lønnssystem som forenkler og effektiviserer lønn- og HR-arbeidet i hele din bedrift.


Icon

Project Management

Visma Project Management (Severa) er en moderne skybasert SaaS-løsning som kombinerer prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.


Icon

Absence

Løsningen gir ansatte full oversikt over eget fravær, og ledere full oversikt over fraværet i bedriften.


Icon

Visma.net Expense

En app der du kan føre reiseregninger på mobilen. Visma.net Expense gjør det enkelt for ansatte å føre korrekte reiseregninger på mobilen. Integreres mot ditt Visma ERP-system.


Icon

Unit4 Travel & Expenses

Web basert system som håndterer reiseregninger og utlegg. Integreres med flere ulike lønnssystemer.


Få inspirasjon

Les våre nyttige blogginnlegg.

 
 
 

Vi hjelper deg med å finne det riktige HR-systemet for din virksomhet

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg