Effektivt system for personalledelse

Sympa HR.

Sympa HR er et HR-system som forenkler administrasjonen av personaldata og gir en samlet og ryddig oversikt over all personale – fra onboarding til offboarding. Dermed kan dere effektivisere  personalledelse, jobbe smartere og konsentrere dere om menneskene i bedriften.

Book demo / møte

Sympa HR.

Sympa HR er et skybasert HR-system som gjør det mulig å integrere alle personalrelaterte prosesser i én enkelt pakke.

Bedre ledelse - mer fornøyde ansatte

Sympas HR-system sørger for at virksomheten har den informasjonen som behøves for både kortsiktig og langsiktig personalplanlegging, og tilrettelegger for oppnåelse av strategiske mål. Samtidig frigjør Sympa HR tid til personalutviklingsarbeid.

 

Øker effektivitet og transparens på alle nivåer

Informasjonen som lagres i løsningen er alltid tilgjengelig for de relevante personene, og kan enkelt omgjøres til rapporter. De ansatte har også innsyn i informasjon som omhandler dem selv. Sympa HR øker effektivitet og transparens på alle nivåer i organisasjonen og fremmer de ansattes lojalitet.

 

Hvorfor velge Sympa?

"Vi er overbevist om at Sympa kontinuerlig vil investere i utviklingen av HR-systemet. Vi kan allerede på dette stadiet si at Sympa HR er et allsidig verktøy som tilbyr en høy grad av tilpasningsmuligheter for å møte våre behov."

HRD Specialist Merja Hyttinen og HR Director Sirpa Ontronen, Martela

 

Produktvideo

Lær mer om Sympa HR.

Det er menneskene og deres evner som gjør at din virksomhet skiller seg ut og lykkes. Sympa HR bistår i rekrutteringen av nye talenter, og utvikler kompetansen til eksisterende medarbeidere.

Bestill personlig demo

Har du spørsmål? #askmore

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Kontakt meg