Simplifying collaboration

LOIS Modern Workplace.

Vi leverer mer enn bare Office 365 for bedrifter, vi leverer Microsoft Office 365 gjort riktig. Hos oss får du implementering og brukerstøtte for en best practice bruk av Microsoft sine programmer for samhandling og kontorfunksjoner.

Kontakt oss

Mer enn bare Office 365 for bedrifter.

Hos oss får du mer enn bare programvaren Office 365, vi implementerer, sikrer riktig bruk og gir support slik at du får sikret "best praksis" av Office 365 i arbeidsdagen din. 

Vi hjelper dere i gang med Office 365

 

Snart er 50 % av arbeidsstokken millennials

Er du forberedt?

Med LOIS Modern Workplace kan du jobbe fra hvor du vil, fra den enheten du vil. Stadig økte krav til sikkerhet og flere muligheter for fleksibilitet og samhandling gjør at det kanskje er på tide å se på fordelene Office 365 med tilhørende tjenester vil gi deg? 

Book uforpliktende møte  

Office 365 for bedrifter

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene med kraftige skytjenester, kan alle opprette og samarbeide hvor som helst og på enhver enhet i Office 365. Det er Office slik du allerede kjenner det, samt verktøy for å gjøre samarbeid enklere slik at du kan få gjort mer, når som helst og hvor som helst.

Bedriftsløsninger fra Microsoft

Vi er Microsoft partner og har jobbet med løsninger fra Microsoft i flere tiår og kjenner produktene i detalj. Det gjør oss til en trygg partner når teknologi fra Microsoft skal innføres. Vi kan hjelpe dere med å optimalisere bruken av Office 365 slik at alle ansatte i din bedrift blir mer produktive og får en enklere arbeidsdag.

Participation.png

Samarbeid

Hver gruppe er unik og har egne behov og en egen arbeidsstil. Office 365 gir en integrert løsning, slik at alle kan samarbeide mer effektivt med teamchat, nettmøter, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppe-e-post og et sosialt nettverk for jobben.


Professional.png

Sikkerhet og samsvar

Med Office 365 tar Microsoft sikkerhet og samsvar til et nytt nivå. Nå har du enda mer kontroll med innebygd personvern, gjennomsiktighet og mer presise brukerkontroller. Det er lett å se hvorfor dette er den sikreste versjonen av Office noensinne.


Increased-flexibility.png

Intelligens og analyse

Du får brukervennlig direkte innsikt i data og grundige analyseverktøy som hjelper deg å oppdage nye fakta og trender i dataene dine. Du får tilgang til enda flere interaktive rapporter, enklere instrumentbord og overbevisende datavisualisering.


All-languages.png

Mobilitet

Office 365 gir deg det du trenger for å holde deg produktiv. Vis og rediger dokumenter når du er på farten og Teamene kan på en sikker måte få tilgang til innhold, samtaler, oppgaver og tidsplaner, redigere dokumenter samtidig og dele filer i skyen.


Priser

Velg mellom 3 ulike pakker. I tillegg kommer lisenspris på Office365. 

LOIS

LOIS BASIC gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger ett passord for å aksessere dine applikasjoner. LOIS BASIC er en modulær startpakke som kan bygges ut etter behov

Per mnd/bruker
fra 50 NOK
Be om tilbud

LOIS

LOIS SMART gir deg og dine brukere en organisert og effektiv brukerplattform. Du får tilgang til basistjenester som mail og kontorstøtte, samt at vi sørger for at du kun trenger et passord for å aksessere dine applikasjoner. LOIS SMART sørger også for at applikasjonene er tilgjengelig på alle mobile enheter.

Per mnd/bruker
fra 169 NOK
Be om tilbud

LOIS

For deg som ønsker vår beste støtte. Vi gjennomfører jevnlig rapportering, oppfølging og forbedringsmøter med tydelige oppgaver for å sikre optimal utnyttelse av ressursene. For deg uten IT avdeling eller som ønsker å outsource store deler av driftsoppgavene slik at bedriften kan fokusere på å bygge forretningsverdi. Kun tilgjengelig for kunder med mange ansatte.

Per mnd/bruker
fra 295 NOK
Be om tilbud

Office 365 Advanced Threat Protection

Beskytt organisasjonen mot sofistikerte trusler, som phishing og ransomware. Med Office 365 Advanced Threat Protection kan du finne og utbedre hackerangrep automatisk.
Les mer

Gratis guide: 11 sikkerhetstips som beskytter deg mot cybertrusler

Hacking kan ramme oss alle, men det finnes mange tiltak for å unngå å bli angrepet. Last ned tipsene fra Thomas Gudmundsen, Chief Information Security Officer I Amesto Firstpoint og se hva du kan gjøre.
Gratis guide
 

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg