Simplifying access

IT-drift i skyen.

Har du din Visma ERP løsning eller ditt lønnssystem på egen server? La oss overta driften og få de opp i skyen. Du får høy sikkerhet, et oversiktlig budsjett, du trenger ikke investere i ansatte eller maskiner og du kan jobbe når du vil, hvor du vil. Ta kontakt med en av våre rådgivere og vi hjelper deg med veien videre til skyen. 

Få uforpliktende tilbud på drift

Drift av dine forretningsapplikasjoner

LOIS Modern Infrastructure.

Ønsker du å jobbe smartere og samtidig unngå store investeringer i både software og hardware? Da kan vår driftstjeneste, LOIS Modern Infrastructure være løsningen for deg. Med denne driftstjenesten kan du flytte eksisterende forretningsapplikasjoner fra interne servere og opp i Microsoft Cloud. 

Plattformen er basert på Microsoft Azure teknologien som bedrifter i hele verden benytter seg av for sikker og effektiv drift. Vi hjelper deg med å flytte Visma Business, Visma Global eller lønnssystemet trygt opp i skyen.

AMESTO FIRSTPOINT | FLYTTEDAGEN

Flytt til skyen: Det er enklere enn du kanskje tror?

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik til prosesser som regnskap, kundehåndtering og lønn. Mange av disse selskapene har virksomhetskritiske systemer på en server under pulten eller i kjelleren, og dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi har som mål å flytte så mange som mulig fra gamle servere, trygt opp i skyen. I dag er det langt enklere og mer smertefritt med en "flyttedag" enn mange tror. Ønsker du å vite mer? 

Les mer om Flyttedagen

bestill kartlegging

Det er enkelt å komme i gang.

Vi hjelper deg med hele prosessen, helt fra kartlegging av eksisterende løsning, flytt av forretningsapplikasjoner, videre drift og support. Alt starter med en uforpliktende kartlegging av din virksomhets eksisterende løsninger.

Bestill kartlegging 

1.) Kartlegging

Feedback-fromlocal-offices.png

Vi tar en gjennomgang deres eksisterende IT-løsninger. Testen vil kartlegge bedriftens behov, og muligheter.


2.) Få tilbud

Non-depending-format.png

Basert på kartleggingen vil vi gi et tilbud tilpasset virksomhetens behov og et kostnadsoverslag på anbefalt løsning.


3. ) Flytt

Adaption.png

Vi tar dine applikasjoner trygt over til en sikker og mer lønnsom løsning. Flytt skjer uten risiko for tap av data eller nedetid.


4.) Du er i gang

Time-saving.png

Din driftsløsning er klar allerede fra neste dag, og support er bare et tastetrykk eller en telefonsamtale unna.Drift av dine forretningsapplikasjoner

LOIS Modern Infrastructure er en skybasert løsning for drifting av dine applikasjoner. Du slipper å investere i egne servere, maskinvare og egne ansatte til drifting. Vi flytter dine applikasjoner som f.eks. Visma Global, Visma Business eller lønnssystemet trygt opp i skyen slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Du får en fleksibel og skalerbar IT-løsning, som gjør det mulig å oppgradere kapasiteten og utvide din IT-infrastruktur etter behov. Du betaler for det du bruker og trenger ikke å investere før du må.

ALT DU TRENGER HOS EN OG SAMME LEVERANDØR

Hos oss får du ETT kontaktpunkt å forholde deg til som gjelder både for ditt servermiljø og for dine applikasjoner, som f.eks. Visma Global, Visma Business, Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn og Office 365. Du slipper forholde deg til ulike partnere for drift av servere, support og vedlikehold i ditt forretningssystem, hvilket ikke bare forenkler jobben din, men gjør løsningen din sikrere.

FORDELER MED DRIFT I SKYEN:

 • Forutsigbare kostnader.
 • Ett sted å forholde seg til vedr. support av dine forretningssystemer.
 • Alltid oppdaterte servere og moderne og fleksible produkter.
 • Høy faglig nivå og skalerbare IT-løsninger.
 • Sikkert og trygt og du kan jobbe hvor du vil, når du vil.

AZURE BACKUP

Ved å sikkerhetskopiere dataene dine opp til skyen, trenger du ikke lenger være bekymret over å miste dem. Azure lagrer nemlig flere sikkerhetskopierer av dataene dine. Dataene er godt sikret under overføring og under oppbevaring. Azure Backup har en garantert tilgjengelighetsgaranti på 99,9%, derfor kan du stole på problemfri drift.

6 viktige vurderinger før du flytter til nettskyen

30 000 bedrifter vurderer å flytte systemer eller programvare til nettskyen i 2019. Her er 6 viktige punkter bedriften din bør vurdere når leverandør skal velges.
Les mer

Blir du klar til Flyttedagen?

Norske bedrifter av alle størrelser omfavner skyen i raskt tempo. En undersøkelse Infact gjorde mot 200 ledere i små og mellomstore bedrifter i januar 2019, viser at 15 prosent skal flytte regnskaps- og driftssystemer til skyen i løpet av året. Er du en av dem?
bestill gratis flyttetest

9 tegn på at bedriften er klar for nettskyen

En fersk undersøkelse mot 200 ledere i små og mellomstore bedrifter, viser at 30 000 virksomheter skal flytte systemer og/eller programmer til nettskyen i løpet av kort tid. Er du en av de?
Les mer

Seatrans

- For noen år siden satte vi ut drift og support av IT-tjenestene på skipene, og på våre kontor i Bergen og Polen. Vi var faktisk en av de første som tok i bruk sky-infrastrukturen til Amesto Firstpoint, og har alltid vært godt fornøyd med samarbeidet.
Les mer

Drivetek

- For et par år siden sto vi ved et veiskille. Serverne måtte skiftes ut, og vi tok derfor vurderingen om det var hensiktsmessig å investere i nye maskiner, eller kjøpe driften som en tjeneste, sier Olerud.
Les mer

Norsk Hydro

- Amesto Firstpoint flyttet alt for oss. Vi trengte ingen møter og de løste alt over telefon. Det var utrolig effektivt. Jeg vil absolutt anbefale andre å drifte Visma Global i denne nettskyen, avslutter Birkeland.
Les mer

Drift i skyen

Priser

Slipp investeringen i egne servere, maskinvare og egne ansatte til drifting ved å flytte dine applikasjoner opp i skyen. 
For flere samtidige brukere, ta kontakt med oss for pristilbud. 

LOIS

 • Drift av 1 applikasjon i skyen
 • Inntil 2 samtidige brukere
 • Oppstartkost fra 5.300,- samt 1300 NOK per bruker
Fra pris per mnd/selskap
4120 NOK
Be om tilbud

LOIS

 • Drift av 2 applikasjoner i skyen
 • Opp til 4 samtidige brukere
 • Oppstartkost fra 5.300,- samt 1300 NOK per bruker
Fra pris per mnd/selskap
5 320 NOK
Be om tilbud

LOIS

 • Drift av 2 applikasjoner i skyen
 • Opp til 12 samtidige brukere
 • Oppstartkost fra 8.400,- samt 1300 NOK per bruker
Fra pris per mnd/selskap
10 850 NOK
Be om tilbud

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg