Visma.net

Visma.net er en komplett, nettbasert forretningsløsning som samler alle ansatte og all forretningdata i én og samme løsning. Løsning legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. 

Bestill demo

SuperOffice

CRM-system for deg som ønsker et system som kan hjelpe deg få kontroll på markedsføring, salg, kunder, aktiviteter og kundeservice. Systemet legger også til rette for GDPR.

Bestill demo / Test gratis

eMarketeer

Med eMarketeer får du et komplett verktøy for komminikasjon på e-post, SMS, undersøkelser, events og skjemaer. I tillegg kan du automatisere kommunikasjonsløpet med dine kunder og få webstatistikk på din hjemmeside. 

Bestill demo / Test gratis 

Lønnssystem

Vi leverer 3 ulike lønnsystem, Visma lønn, Huldt & Lillevik Lønn og Visma.net Payroll. Vi hjelper deg med kartlegging av hvilket system som passer din bedrifts behov best og du vil få demo på det produktet du ønsker. 

Bestill demo

Visma Severa

Systemet passer for profesjonelle, tjenesteytende bedrifter der du kan kombinere prosjektstyring, ressursallokering og fakturering i én enkel applikasjon.  

Bestill demo

Visma.net Expense

Nettbasert system for reiseregning- og utleggsrefusjoner. Løsningen gjør det enkelt for ansatte å føre korrekte reiseregninger via apper. Integreres mot ditt lønnssystem. 

Bestill demo

HR-system

Vi leverer HR-systemer som passer både små og store bedrifter. Sympa HR og Evolution HR er begge effektive lederverktøy som hjelper deg å ivareta alle de ansatte i organisasjonen. 

Bestill demo

Onestop Reporting

OneStop Reporting er en rapporterings- og budsjetteringsløsning som er 100 prosent integrert med en rekke økonomisystemer.

Bestill demo 

&Frankly

Hvor engasjerte er egentlig dine medarbeidere, og jobber de i samsvar med bedriftens mål? Med appen &frankly kan du enkelt måle status, medarbeidernes engasjement og motivasjon.

Bestill demo

Gratis webinar

Vi holder også en rekke gratis webinar for deg som vil vite mer om løsningene. 

Meld deg på et gratis webinar

All programvare

Du kan selvfølgelig få demonstrasjon av all programvare vi leverer ved å sende en forespørsel til salg@amesto.no.    

Se all programvare

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!