Amesto kurssenter

Vi har flere nyttige kurs i løpet av året, i tillegg skreddersyr vi bedriftsinterne kurs tilpasset din bedrift. 

Våre aktuelle kurs:

Intensivkurs for operative ledere 

Er du en leder eller HR-ansatt og har behov for en effektiv og grundig gjennomgang av de ulike HRM prosessene fra start til en slutt ved en ansettelse? Meld deg på intensivkurs på web på under 1 time! Kurset blir tilsendt på mail.  

Pris: 690 NOK

Les mer     Meld deg på

Kursprogram: AI – Maskinlæring – Avansert Analytics

Ønsker du å bidra til verdiskapningen i selskapet du jobber? Har du interesse for data science og kunstig intelligens? Tror du bedriftens data har en uutnyttet verdi?

Våre kurs, arrangert av NextBridge, vil gi verdifull kunnskap som vil hjelpe deg å aktivt bidra til selskapets digitaliseringsreise ved å tilføre bedriften nye kunnskaper. Etter endt kurs utstedes et sertifikat og du blir medlem i et online community med kursmateriale og dialog med andre kursdeltagere. Oversikten under er de Data Science og Analytics kurs vi til en hver tid har planlagt. Kursene blir gjennomført med R og/eller Python, men kunnskapen kan gjenbrukes direkte i både R, SAS, Python, Mathlab og andre verktøy. Dersom din bedrift har behov for et eget opplegg, som fanger flere og/eller bredere, kan NextBridge Analytics tilpasse og skreddersy et eget opplegg for din bedrift.

Hands-On: Introduksjon til Maskinlæring

Kun grunnleggende forkunnskaper nødvendig. Her vil du få utvikle en konkret maskinlæringsmodell, arbeide med “data wrangling”, og være bedre rustet til å delta i data science prosjekter i egen bedrift.

10-11. September 2018
Pris “all Inclusive”: NOK 8.900,-

Meld deg på her

Hands-On: Avansert Maskinlæring

Kurset gir en basis for din egen utvikling mot å bli en profesjonell Data Scientist. Her vil du få en innføring i den siste kunnskapen innen AI & Maskinlæring, og kunnskaper om hvordan du kan utnytte dette.

12-14. September 2018
Pris “all Inclusive”: NOK 11.900,-

Meld deg på her

 

Spørsmål om våre kurs innen Data Analytics kan stilles til Inge Grini, igr@nextbridge.no. 

Flere kurs

SuperOffice Helsesjekk

Det er mange som ikke utnytter sin forretningsløsning fullt ut. Hvordan utnyttes din SuperOffice løsning i dag? Hvem bruker den, og hvordan blir den brukt? Har dere oppnådd riktig bruk i forhold de mål vi har satt oss? 

Les mer om SuperOffice Helsesjekk

Bedriftstilpasset kurs

Vi kan tilpasse denne type kurs etter bedriftens egne behov og rutiner, eller ut fra hvilket system dere har.

Les mer om tilpassede kurs

Se kurstilbud fra Visma

Vi samarbeider også med Visma Kurssenter vedrørende Visma Software produktkurs. Sjekk Vismas hjemmeside for kursoversikt.

Se kurstilbud fra Visma

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!