<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

POWERED BY EASY2YOU TECHNOLOGY

Amesto Delivery Management

Amesto Delivery Management

Smarte og digitale logistikkløsninger skal frigjøre tid og ressurser.Amesto Delivery Management er en innovativ transportløsning som dekker ulike transportbehov og gir en bedre kunde- og brukeropplevelse.

AMESTO DELIVERY MANAGEMENT

Amesto Delivery Management er et samarbeid med Easy2You Technology.

Amesto Delivery Management automatiserer og forenkler kjøp og oppfølging av transporttjenester i bedriftsmarkedet og for netthandlere.

FORDELER MED AMESTO DELIVERY MANAGEMENT

 • redusert tidsbruk
 • bedre kontroll
 • bedre oversikt
 • reduserte kostnader
 • økt innsikt gjennom et skreddersydd
 • KPI dashboard, og et komplett CO2
  regnskap.

INTEGRASJONER

Gjennom standardiserte integrasjonspunkter kan vi automatisere din kommunikasjon mot utvalgte transportører:

 • ERP
 • WMS
 • Produksjonssystem
 • Netthandelsspaltform
 • Mindre virksomheter kan bruke løsningen gjennom nettleser

  Du velger selv om du vil bruke våre avtaler med transportører eller gjøre bruk av dine egne avtaler.

SE VIDEO

Amesto Delivery Management

Med Espen Slyngstad, Nora Johanne Sørsdahl og Espen Hauge.Smarte og digitale logistikkløsninger skal frigjøre tid og ressurser. Amesto Delivery Management er en innovativ transportløsning som dekker ulike transportbehov og gir en bedre kunde- og brukeropplevelse. I dette webinaret forteller Easy2You Technology om hvordan du kan spare både tid, penger og ressurser ved å velge en effektiv og komplett transportløsning for å håndtere transport.

Bedriftsmarkedet

Amesto Delivery Management automatiserer og forenkler din transportadministrasjon. Den håndterer alt fra enkle pakkeforsendelser til komplekse prosjektlaster i et globalt marked.

Løsningen håndterer

 • Bilfrakt
  • Enkle pakkeforsendelser
  • Stykkgods – partigods
  • Spesialfrakt
 • Sjøfrakt
 • Flyfrakt

Gjennom våre partnere gir vi deg live tracking av utvalgte bil – og sjøfrakt. Dette styrker kundeopplevelsen og gir deg økt salg.

 
 
 

Netthandel

Smarte løsninger kombinert med konkurransedyktige avtaler gjør at din butikk kan spare tid og penger.

Økt konverteringsrate

Med en modulær modell kan du selv endre alternativene dine kunder får. Slik sikrer du at dine kunder alltid har tilgang til de mest relevante og beste mulighetene ved check-out.

Stordriftsfordeler

Du får tilgang til alle våre fraktavtaler som er samlet plattformen. Gjennom dette oppnår du avtaler som er konkurransedyktige mot de største aktørene

Styrk kundeopplevelsen

Gjennom våre API’er kan du tilpasse flyten og gi dine kunder en bedre kjøpsopplevelse. Tilpasset muligheter gjør det lettere for dine kunder å få en smertefri check-out.

Oversiktlige transporttjenester

Vi samler alle dine transporttjenester ett sted, slik at du lettere kan organisere og planlegge dine aktiviteter.

Kom raskt og enkelt i gang

Et enkelt og intuitivt grensesnitt gjør det raskt å komme i gang, slik at du kan bruker mindre tid på logistikk, og mere på din butikk

Enkel prismodell

Du får en oversiktlig prismodell, slik at du alltid vet hva du betaler for. Vi hjelper deg med å holde oversikt, og vi lover at du ikke får noen overraskelser på slutten av måneden

people120_466x466

Fortolling

Amesto Delivery Management tilbyr automatiserte fortollingstjenester, som gir deg en rask og enkel tollprosess uten bruk av fordyrende mellomledd.
Kvadratisk 466x466 fabio-comparelli-uq2E2V4LhCY-unsplash

Dataanalyse – la dine egne data skape verdi

Vi systematiserer og tilgjengeliggjør dine data fra transportkjøp for å gi deg bedre innsikt i dine valg – slik at du kan optimere egen forsyningskjede. Vi sammenstiller et komplett CO2 regnskap for alle dine transportkjøp på tvers av transportmåte og leverandører. Data moduler for enkel oppfølging av KPI’ er og klimagassutslipp for bærekraftig og kosteffektiv drift.
Construction8_670x970

LAST NED GRATIS GUIDE

7 måter å forbedre lager- og logistikkflyt.

Hvordan bedre logistikkflyt kan påvirke bunnlinjen? Velfungerende logistikk er viktig for driften. Brister i logistikkflyten kan fåstore konsekvenser, og resultere i misfornøyde kunder som ikkefår verken varene eller servicen de forventer...

*Vi lagrer informasjonen i Amesto konsernet slik at vi kan sende deg relevant informasjonpå e-post (du kan når som helst melde av eller tilpasse dine interesser). Les vår personvernerklæring her.