Samhandlingsverktøy og IT-drift

Samhandlingsverktøy og IT-drift

Managed Services

Hos oss kan du velge om du vil drifte løsningene dine på en Microsoft Azure server eller på en Google Cloud platform. Vi kan også levere moderne samhandlingsverktøy, Office 365 eller G Suite.

Usikker på om det er Google eller Microsoft plattformen er riktig for deg og din bedrift? Kontakt oss og la oss hjelpe deg med kartleggingen. 

Kontakt oss

Samhandlingsverktøy og IT-drift

Managed Services

Hos oss kan du velge om du vil drifte løsningene dine på en Microsoft Azure server eller på en Google Cloud platform. Vi kan også levere moderne samhandlingsverktøy, Office 365 eller G Suite.

Usikker på om det er Google eller Microsoft plattformen er riktig for deg og din bedrift? Kontakt oss og la oss hjelpe deg med kartleggingen. 

Kontakt oss

Få IT-driften og samhandlingsverktøy opp i skyen

IT-drift og Managed Services

Amesto er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter ute hos våre kunder. Som kunde hos oss kan du velge mellom Microsoft eller Google teknologiplattform og en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. 

Det kaller vi verdiskapende outsourcing for våre kunder. For å sikre at våre kunder får en global rekkevidde og den lokale tilstedeværelsen de trenger benytter vi de betrodde og pålitelige Microsoft eller Google Cloud. 

Snart er 50 % av arbeidsstokken millennials

Er du forberedt?

Med LOIS Modern Workplace kan du jobbe fra hvor du vil, fra den enheten du vil. Stadig økte krav til sikkerhet og flere muligheter for fleksibilitet og samhandling gjør at det kanskje er på tide å se på fordelene Office 365 med tilhørende tjenester vil gi deg? 

Book uforpliktende møte  

Fordeler ved

IT-drift i skyen

  • Forutsigbare kostnader.
  • Du slipper dyre servere som tar mye plass og må driftes.
  • Skalerbar IT-løsning. 
  • Du unngår store investeringer i både software og hardware.
  • Kostnadene flyttes til driftsbudsjettet.
  • Økt sikkerhet og stabil drift.
Kontakt oss for et møte

La oss ta over applikasjonsdriften og spar verdifull tid

Komplett driftsleverandør.

Amesto sørger for at maskinvare og programvare fungerer og er oppdatert, slik at bedriftens interne IT-avdelingen kan bruke tid på tjenester, løsninger og strategi som gir forretningen verdi. Med våre driftstjenester slipper du å bruke tid, krefter eller ansatte på å drifte infrastruktur, applikasjoner eller håndtere maskiner som feiler. Vi har alltid noen som kan hjelpe. Våre tjenester holder åpent 24/7.

Du betaler ikke mer enn for faktisk bruk. I tillegg kan du være trygg på at sikkerhet, videreutvikling og håndtering av persondata er ivaretatt. Vi tilbyr ett kontaktpunkt, samhandlingsverktøy og support på alle våre drifts- og skytjenester. Skytjenestene skaleres opp og ned i takt med dine behov og du betaler kun for faktisk bruk.

Våre løsninger

Office 365 | Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft Office 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om O365 Modern Workplace
 

G Suite | Google

Med G Suite programserien får du fillagring og -deling med Google Disk, samarbeid med Google Dokumenter, videomøter med Hangouts og profesjonell e-post med Gmail – alt til én enkelt pris.
Mer om G Suite

Google Cloud

Google Cloud er en fullverdig Enterprise løsning. Plattformen inkluderer G Suite, samt hosting og verktøy i skyen. I dag bruker over 5 millioner bedrifter i alle størrelsen G Suite på verdensbasis. Programpakken for bedrifter har alt du trenger for kommunikasjon, deling, lagring og samarbeid i løpet...
Mer om Google Cloud
 

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte dine Visma-applikasjoner i skyen. Du slipper å tenke på oppgraderinger, serverdrift eller sikkerhet og du kan jobbe hvor du vil, når du vil!
Mer om Modern Infrastructure
 

Integration Engine

For mellomstore og store bedrifter har vi en skybasert integrasjonsmotor som knytter dine applikasjoner sømløst sammen på en enkel, kostnadseffektiv og rask måte. Løsningen er tilgjengelig på abonnement og kan tilpasses helt etter dine behov.
Mer om Integration Engine
 

AMESTO FIRSTPOINT | FLYTTEDAGEN

Flytt til skyen: Det er enklere enn du kanskje tror?

Flere tusen norske bedrifter, av alle størrelser og på alle steder i landet, bruker systemer fra Visma, SuperOffice og Huldt & Lillevik til prosesser som regnskap, kundehåndtering og lønn. Mange av disse selskapene har virksomhetskritiske systemer på en server under pulten eller i kjelleren, og dette ønsker vi å gjøre noe med!

Vi har som mål å flytte så mange som mulig fra gamle servere, trygt opp i skyen. I dag er det langt enklere og mer smertefritt med en "flyttedag" enn mange tror. Ønsker du å vite mer? 

Les mer om Flyttedagen

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg