Infrastruktur & Managed Services

Office 365, driftstjenester og integrasjonsplattform

LOIS Managed Services

Verdiskapende Outsourcing med Amesto Cloud

Managed Services

Amesto er en komplett driftsleverandør, som håndterer applikasjonsforvaltning, infrastruktur og enheter ute hos våre kunder. Som kunde hos oss får du tilgang til teknologiplattformen LOIS og en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. 

Det kaller vi verdiskapende outsourcing for våre kunder. For å sikre at våre kunder får en global rekkevidde og den lokale tilstedeværelsen de trenger benytter vi den betrodde og pålitelige Microsoft Cloud. 

Fordeler ved

IT-drift i skyen

  • Forutsigbare kostnader.
  • Du slipper dyre servere som tar mye plass og må driftes.
  • Skalerbar IT-løsning. 
  • Du unngår store investeringer i både software og hardware.
  • Kostnadene flyttes til driftsbudsjettet.
  • Økt sikkerhet og stabil drift.
Kontakt oss for et møte

La oss ta over applikasjonsdriften og spar verdifull tid

Komplett driftsleverandør.

Amesto sørger for at maskinvare og programvare fungerer og er oppdatert, slik at bedriftens interne IT-avdelingen kan bruke tid på tjenester, løsninger og strategi som gir forretningen verdi. Med våre driftstjenester slipper du å bruke tid, krefter eller ansatte på å drifte infrastruktur, applikasjoner eller håndtere maskiner som feiler. Vi har alltid noen som kan hjelpe. Våre tjenester holder åpent 24/7.

Du betaler ikke mer enn for faktisk bruk. I tillegg kan du være trygg på at sikkerhet, videreutvikling og håndtering av persondata er ivaretatt. Vi tilbyr ett kontaktpunkt, samhandlingsverktøy og support på alle våre drifts- og skytjenester. Skytjenestene skaleres opp og ned i takt med dine behov og du betaler kun for faktisk bruk.

Våre løsninger

LOIS Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft Office 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om Modern Workplace
 

LOIS Modern Infrastructure

Vi kan drifte dine Visma-applikasjoner i skyen. Du slipper å tenke på oppgraderinger, serverdrift eller sikkerhet og du kan jobbe hvor du vil, når du vil!
Mer om Modern Infrastructure
 

LOIS Integration Engine

For mellomstore og store bedrifter har vi en skybasert integrasjonsmotor som knytter dine applikasjoner sømløst sammen på en enkel, kostnadseffektiv og rask måte. Løsningen er tilgjengelig på abonnement og kan tilpasses helt etter dine behov.
Mer om Integration Engine
 

Simplifying Life

Simplifying Business

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg