Ledige stillinger

LIFE is now

WORK somewhere awesome.

Vi skal være et sted der folk trives og jobber sammen mot samme mål. Der man er omgjengelige og sosiale, men også dypt dedikerte. Som medarbeider i Amesto er du en kulturbærer knyttet til vår visjon, «Awesome place to work» og vår misjon «Simplifying business». Vi går på jobb hver dag for å hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet.

LIFE is now

WORK somewhere awesome.

Vi skal være et sted der folk trives og jobber sammen mot samme mål. Der man er omgjengelige og sosiale, men også dypt dedikerte. Som medarbeider i Amesto er du en kulturbærer knyttet til vår visjon, «Awesome place to work» og vår misjon «Simplifying business». Vi går på jobb hver dag for å hjelpe våre kunder å forenkle sin virksomhet, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet.

Vil du bli vår nye kollega?

Ledige stillinger.

Vi skal være «An awesome place to work» med høy tiltrekningskraft. Vi prioriterer ansattreisen og skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse og deling.

Våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. Vi er alltid på jakt etter vår neste kollega. Kan det bli deg? #askmore.

Se våre aktuelle ledige stillinger nedenfor, send en åpen søknad til kundesenter@amesto.no eller legg inn din CV i vårt HR-system, da har vi deg også registrert til fremtidige ledige stillinger.

Send åpen søknad

 

 

Supportkonsulent Logistikk

Vi søker deg med praktisk SQL og logistikkerfaring, samt genuin interesse for IT og teknologi. Du er utviklingsorientert, ambisiøs, selvstendig og motiveres av å skape en forskjell for kundene.
Les mer

ERP-konsulenter Visma.net

Har du erfaring fra regnskap og brenner for IT? Vi søker ERP-konsulenter i Larvik og Oslo.
Les mer og søk stillingen

Prosjektleder Forretningssystemer

Vi tiltrekker oss stadig større og flere kunder og har behov for en prosjektleder som ønsker å ta del i vår videre vekst. Vi søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder.
Les mer og søk her

Account Manager

Som AM i Amesto Solutions er du en sentral ressurs og viktig støttespiller i salgsteamet og avdelingen for øvrig. AM sin overordnede ansvar er å sørge for tett oppfølging mot eksisterende kunder og utvikle disse videre.
Les mer og søk stillingen

Supportkonsulent IT

Er du nyutdannet, eller har noen års arbeidserfaring innen service eller IT? Interessert i å jobbe med skyløsninger, samt support og drift av løsninger? Vi ser etter en supportkonsulent til vårt kontor i Oslo.
Les mer og søk stillingen

Sales Executive

Senior Sales Executive er en nøkkelrolle hos oss, og du vil ha en svært sentral rolle i utviklingen av selskapets salg- og storkundearbeid.
Les mer

Rådgivende Selger

Salg av forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM og BI til nye og eksisterende kunder. Vi søker deg som alltid setter kunden i fokus, er fokusert og selvstendig, og klarer å se helhetsbilde på kundens forretningsløsninger.
Les mer og søk stillingen

Business Intelligence Consultant

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Amesto Firstpoint ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!
Les mer
 

Seniorkonsulent Azure

Vi trenger deg som synes det er gøy med Microsoft skyteknologi, ivrer for nye muligheter for automatisering med Powershell i skyen og har en god bredde og erfaring på infrastruktur som involvert for driftsmiljøer.
Les mer

Associate Business Intelligence Consultant

Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse innen økonomi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning.
Les mer

BI & Analytics

I Amesto Nextbridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden - bli en av oss!
Send oss en forespørsel>>>
 

Prosjektleder

Amesto Solutions søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter innen implementering av forretningssystemer og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.
Les mer og søk stillingen

Vi søker flere lyse hoder med på laget

Er du skikkelig god på BI & Analytics?

Da vil vi gjerne ha en prat med deg. I Amesto NextBridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Nysgjerrig på å vite mer?

La oss ta en prat!

Du kan også sende en åpen søknad og CV til Lars Rinnan, lri@nextbridge.no


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg