Ledige stillinger

LIFE is now

WORK somewhere awesome

LIFE is now

WORK somewhere awesome

Vil du bli vår nye kollega?

Ledige stillinger

Amesto Solutions er alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

ERP-konsulenter Visma.net

Har du erfaring fra regnskap og brenner for IT? Vi søker ERP-konsulenter i Larvik og Oslo.
Les mer og søk stillingen
 

Key Account Manager

Som KAM i Amesto Solutions er du en sentral ressurs og viktig støttespiller i salgsteamet og avdelingen for øvrig. KAM sin overordnede ansvar er å sørge for tett oppfølging mot eksisterende kunder og utvikle disse videre.
Les mer og søk stillingen

Visma Business Supportkonsulent

Vi søker primært deg som er løsningsorientert, har relevant erfaring innen ERP-systemer og en solid forretningsforståelse. Har du fokus på gode løsninger, og er opptatt av at kunder til enhver tid blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte er du riktig person for jobben.
Les mer og søk stillingen

Konsulent ERP Finans

Har du lyst å jobbe som konsulent innen økonomi og finans? Liker du å jobbe med ERP-systemer? Vi søker deg som har kompetanse innen økonomi, regnskap og prosjekt/time.
Les mer og søk stillingen
 

SuperOffice Supportkonsulent

Vi søker deg som er løsningsorientert, har relevant erfaring, og en solid forretningsforståelse innen CRM. Har du fokus på gode løsninger, og er opptatt av at kunder til enhver tid blir ivaretatt på en effektiv og profesjonell måte?
Les mer og søk stillingen

Rådgivende Selger

Salg av forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM og BI til nye og eksisterende kunder. Vi søker deg som alltid setter kunden i fokus, er fokusert og selvstendig, og klarer å se helhetsbilde på kundens forretningsløsninger.
Les mer og søk stillingen

Utvikler

Vi trenger å styrke vårt utviklerteam i Amesto Solutions og ser etter en person som trives i grenseland mellom utvikler, rådgiver og i kommunikasjon med kunder. Du skal utvikle integrasjoner mellom våre kunders systemer og det medfører en del kundekontakt og samarbeid med våre fagkonsulenter for å spesifisere...
Les mer og søk stillingen

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg