Karriere | Amesto TecHouse

Awesome Place to Work.

Det har noe å si hvem du velger å jobbe for, hvilke leverandører du bruker, og de små tingene du gjør for menneskene rundt deg og miljøet, hver dag. Tar du gode valg? I Amesto tror vi at det handler om de små tingene. Vi har gjort #askmore til en del av vårt DNA, og vi ønsker å skape en gnist for å få deg til å begynne å stille spørsmål.  

Ikke bare om profitt, men om mennesker og planeten vår også. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass.

Amesto Techouse

I 2020  ble Amesto rangert som et av Norges 25 mest innovative selskaper. Vi ønsker å bygge et selskap med hodet og hjertet, for å forenkle hverdagen for kundene våre og skape et «Awesome Place to Work» for oss. 

Besøk karrieresiden

Amesto NextBridge

Vil du jobbe i et av Norges fremste fagmiljøer innen datadrevet innsikt? Vi er alltid på jakt etter flere dyktige Data Scientists, BI-konsulenter og AI/BI-rådgivere som kan bygge fremtidsrettede løsninger for våre kunder.

Besøk karrieresiden

First Point

Vi jobber med IT Services og Business Intelligence. Hos oss møter du store drømmer, store mål og stort hjerte. Vi vet at drømmer kun realiseres gjennom handling. Gjennom mennesker som hver dag jobber sammen for å realisere strategier og delmål. Mennesker som ser hverandre, har omsorg for hverandre og motiverer hverandre. Lyst til å bli en av oss?

Besøk karrieresiden
 

Amesto Solutions

Som en av Nordens største Visma- og SuperOffice forhandlere tilbyr vi forretningssystemer innen ERP, CRM, HRM og BI. Uansett behov, bedriftsstørrelse eller bransjekrav finner vi  en løsning. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for å levere, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. Vår ambisjon er; awesome place to work.

Besøk karrieresiden

Amesto Solutions Sverige

Landegrenser er ingen hindring i våre dager hvor vi kan jobbe fra hvor som helst. Er du interessert i å jobbe for Amesto Solutions Sverige bør du sjekke ut ledige stillinger her også.

Besøk karrieresiden

Erfaren prosjektleder for ERP-Prosjekter.

Som senior prosjektleder har du en sentral rolle i Amesto Solutions. Tett samarbeid med både interne ressurser, leverandører og kunder er nødvendig for å jobbe effektivt og for å nå definerte mål for tid, kvalitet og kostnad. Vi ønsker også at du tar et fagansvar for videreutvikling av Amestos prosjektmetodikk.

Les hele annonsen her

HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg