Account Manager.

Account Manager.

Vil du bli våre kunders nye helt?

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Account Manager
Sted: Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Larvik, Stavanger.
Startdato: Snarest
Varighet: Fast
Spørsmål: Håvar, +47 928 97 415, havar.botterud@amesto.no

Søk stillingen 

Account Manager.

Vil du bli våre kunders nye helt?

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Account Manager
Sted: Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Larvik, Stavanger.
Startdato: Snarest
Varighet: Fast
Spørsmål: Håvar, +47 928 97 415, havar.botterud@amesto.no

Søk stillingen 

Account Manager

Kundeansvarlig for noen av Norges mest spennende selskaper.

Er du en engasjert selger som elsker å skape verdi for dine kunder?

Da kan du ta kontakt med oss for en prat – vi er hele tiden ute etter de med den riktige innstillingen og «driven» til å skape resultater. Vi er lokalisert på flere kontorer og arbeidsplass vil være på en av disse.

Vi er stolt av kundene våre, og vi ønsker å ta enda bedre vare på dem. Vi søker derfor en Account Manager som vil være ansvarlig for å videreutvikle noen av våre mest spennende kunder og bidra til at kundene tar steget inn i en verden av automatisering og digitalisering i en moderne skyverden.

BLI EN AV OSS?

Søk stillingen som Account manager.

Ta kontakt med Håvar, så ser vi om det er grunnlag for en videre dialog om du kan være Amesto sin neste stjerne.

Søk stillingen 

Hvem ønsker vi på laget?

Som en del av Account Management teamet sørger du for at våre kunder har det bra og tilbyr dem nye løsninger gjennom å bygge et forhold basert på tillit, proaktivitet og strategisk samarbeid. God forretningsforståelse er en forutsetning for å kunne lykkes og høyere utdanning på minimum bachelornivå er et krav.

For å kunne være en god rådgiver for våre kunder er det nødvendig at du har erfaring fra, og kunnskap om forretningssystemer og arbeidsprosesser relatert til ERP, CRM eller HRM. Siden vi skal hjelpe mange av våre kunder med digital transformasjon stiller du også sterkt hvis du har kompetanse rundt skytjenester og SaaS.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss