Associate Business Intelligence Consultant

Ledig stilling

Associate Business Intelligence Consultant

Oslo/Bergen, oppstart høsten 2021.

Søknadsfrist: 30. september 2020

Ledig stilling

Associate Business Intelligence Consultant

Oslo/Bergen, oppstart høsten 2021.

Søknadsfrist: 30. september 2020

Oslo/Bergen, oppstart høsten 2020

Associate Business Intelligence Consultant

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Amesto Firstpoint ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse innen økonomi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning. I tillegg til den formelle og faglige kompetanse legger vi også stor vekt på de personlige egenskapene hos våre nye medarbeidere. Hva man kan er én ting, men minst like viktig er hvordan man forvalter sin kunnskap og kompetanse. Et brennende engasjement, læringsvilje og evne til å turnere endringer, er nøkkelegenskaper hos våre medarbeidere.

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint lever av å bygge bro mellom teknologi og forretning for virksomheter innen både det private og offentlige. Vårt målbevisste arbeid med kompetanseutvikling har for fjerde år på rad ført til fornyet gullpartnerskap med Microsoft innenfor Business Intelligence & Analytics. I tillegg er vi Power BI sertifisert partner. Mange av selskapets oppdrag handler om å optimalisere arbeidsprosesser og tilpasse dem en strukturert informasjonsflyt.

Mer om Amesto Firstpoint

Firstpoint Academy

Hvordan søker du?

Vi ønsker kun å tiltrekke oss de aller beste medarbeidere. Å ha en god driv og sunn innstilling er alfa og omega i vår bransje. Ved siden av å kunne tilegne seg ny kompetanse, er det en fordel om man besitter evnen til å tenke utenfor boksen. Ender du opp som en av de utvalgte, er veien åpen for en plass på Firstpoint Academy i samarbeid med Microsoft University. 

Søknad, CV, karakterutskrifter og eventuelle attester sendes til soknad@firstpoint.no. Skriv «Firstpoint Academy» som tittel på e-post.
Alle søknader vurderes etter søknadsfrist 30. september.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss