Ekte engasjement for kunstig intelligens?

Ledig stilling

Executive Advisor AI

Ledig stilling

Executive Advisor AI

Ekte engasjement for kunstig intelligens?

Lar du deg begeistre av ideen om å jobbe i grensesnittet mellom IT og forretning? Trigges du av tanken på å bli en viktig del av et spesialisert miljø innen AI, med mulighet for å utvikle, påvirke og forme egen rolle? Blir du varm om hjertet når vi nevner kunstig intelligens og datadrevet innsikt?

 

Da mistenker vi at du er en skikkelig teknologientusiast på lik linje med oss i Amesto Nextbridge, og at du kanskje smiler litt ekstra bredt når vi avslører at vi er på utkikk etter en engasjert Executive Advisor innen AI til vår rådgivningsenhet.

Som vår nye AI-rådgiver vil du bli en ambassadør for faget gjennom å fremme og kommunisere ut potensialet som ligger i datadrevet innsikt. Du vil få gleden av å sette dine spor på metodikk, strategi og fokus i et fagtungt og kunnskapsrikt tech-miljø. Ditt arbeid vil bestå i å skape forståelse og engasjement hos kunden, ved å synliggjøre synergieffektene som ligger i grenseskillet mellom IT og forretning. Du vil ofte lede prosjekter både faglig og administrativt.

Foruten å være en person med sprudlende energi og kommersiell forståelse, tror vi du har en salgsorientert profil med solid kunnskap og sprek erfaring innen ett eller flere av disse områdene:

  • AI og data science strategi
  • Moderne arkitektur for AI og data science
  • AI og Data Science rådgivning
  • Datadrevet innovasjon og transformasjon
  • Data governance
  • Prosjektledelse av BI og data science prosjekter

Som del av Amesto Nextbridge vil du få jobbe med en rekke spennende prosjekter. Felles for alle AI-prosjektene er at vi gjerne benytter machine learning–algoritmer for å automatisere beslutninger, predikere utfall, optimalisere en innsatsfaktor eller gi ny innsikt, gjennom teknikker som supervised learning, unsupervised learning og reinforcement learning.

Samtidig tror vi på prosjekter som utgjør en forskjell, både for vår våre ansatte og samfunnet rundt oss. Et eksempel på et spennende oppdrag var et case vi vant Nordic SAS Hackathon med i 2020. Dette var et prosjekt som gjorde det mulig å optimalisere bikubeplassering og dermed redusere biedød gjennom bruk av avansert AI-teknologi. Et direkte bidrag til økosamfunnet.

Nå kan du bli en del av teamet som leverer nyvinnende teknologi og viktige bidrag til både samfunn og økosamfunn. Du vil bli en del av et fremgangsrikt selskap med stort potensiale i et stort konsern med et enda større hjerte. Her møter du et inkluderende miljø og et bredt mangfold av mennesker, for vi har sterk tro på det å lære av våre ulikheter.

Kommer du til oss vil vi du skal vite at vi både tror på og satser på deg. Du skal oppleve at det er givende, morsomt, lærerikt og spennende å jobbe i Amesto Nextbridge. Din utvikling, er vår konkurransekraft.
Vi håper du vil vurdere å søke på stillingen, for vi er mildt sagt nysgjerrig på å få lære mer om AI-entusiasten deg!

SØK PÅ STILLINGEN

Om oss

Amesto NextBridge er et norskeid IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science. Vi opplever nå stor etterspørsel spesielt innen data science og avansert analyse hvor vi har et av landets absolutt tyngste og mest dedikerte miljøer.

Amesto NextBridge består av rundt 30 engasjerte konsulenter og er en del av Amesto konsernet. Amesto NextBridge bygger bro mellom kundens mange datakilder, og kundens behov for styringsinformasjon. 

Vår visjon

Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å realisere nye forretningsmuligheter ved hjelp av moderne løsninger for datadrevet innsikt og å hjelpe med å overvinne morgendagens utfordringer ved å sammen skape trygge og vellykkede løsninger for fremtiden. Vår visjon er å bli selve referansen innen datadrevet innsikt og ønsker rådgivere med samme ambisjon og innstilling.