Erfaren prosjektleder for ERP-prosjekter

Ledig stilling

Senior PROSJEKTLEDER

Ledig stilling

Senior PROSJEKTLEDER

Erfaren prosjektleder for ERP-prosjekter

Amesto er en av Nordens ledende Visma-forhandlere og forretningsløsninger innen CRM, HRM, ERP, BI og Analytics. Vi jobber daglig med å automatisere og effektivisere norsk næringsliv ved å implementere velfungerende forretningssystemer som bidrar til økt lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder.

 

"Simplifying Business" betyr noe for oss i arbeidshverdagen og gjenspeiles både i verktøy og metodikker. Sammen med - Life is now. Work somewhere awesome - skal vi gjøre hverdagen god for både kolleger og kunder.

Har du sett Amesto i mediene i det siste? 'Helt Ærlig' handler om å ta gode valg. Gode valg, som ikke bare handler om profitt, men om mennesker og planeten vår også. Eller kanskje du har sett videosnutten People – Planet – Profit? Om ikke – gå inn på amesto.no – her kan du lese mer om hva som er våre ledertåder i hverdagen.


Amesto Solutions konsernet består av 7 selskap og over 250 dedikerte medarbeidere etablert i Norge, Sverige og Danmark. Hovedkontoret ligger i Kværnerbyen i Oslo, og vi har lokal tilstedeværelse i hele Norge med ca. 100 ansatte.


Amesto Solutions har, som alle andre, måttet forholde seg til nye rammer det siste året. Heldigvis ser vi at kundene i enda større grad trenger gode digitale verktøy/forretningssystemer som gir dem oversikt over kunder, prosesser, ressurser og aktiviteter. Derfor trenger vi en god og stødig prosjektleder med på laget.

Hva skal du gjøre?

Det vet du sikkert, for dette har du gjort før: Du vil styre implementeringsprosjektene med stødig hånd slik at de gir økt lønnsomhet og verdiskapning for kundene. Kundene varierer i behov og bransje, prosjektene kan variere i tid og omfang. Felles er at de ønsker å implementere et velfungerende ERP eller CRM-system.

Som senior prosjektleder har du en sentral rolle i Amesto Solutions. Tett samarbeid med både interne ressurser, leverandører og kunder er nødvendig for å jobbe effektivt og for å nå definerte mål for tid, kvalitet og kostnad. Vi ønsker også at du tar et fagansvar for videreutvikling av Amestos prosjektmetodikk.

Stillingens hovedansvar og oppgaver:

 • Lede kundeprosjekter, det kan være flere prosjekter parallelt
 • Strukturere og følge opp prosjektplaner
 • Løpende endringshåndtering
 • Ressursallokering, herunder rettlede og veilede ressurser i teamet
 • Lede kunde- og leverandørdialog samt rapportering etter avtalt frekvens med kunde og prosjektdeltakere
 • Delta i prosjektsamtaler og løsningsdiskusjoner
 • Rapportering og finansiell styring av prosjekter inkl. kontroll på kontrakt, fremdrift og leveranse.

For å lykkes i rollen må du ha en profesjonell og analytisk tilnærming og evne til å jobbe selvstendig og strukturert. Du har god kjennskap til prosjektmetodikk og verktøy for prosjektporteføljestyring og regnskapssystemer. Som vår nye prosjektleder må du være ambisiøs med høyt driv og gjennomføringskraft, og ha et ønske om å videreutvikle selskapet sammen med oss. Du har god erfaring med tverrfaglig samarbeid og vet hvordan du effektivt kan få leveranser fra ulike enheter. I tillegg har du erfaring med å kommunisere med ulike nivåer i organisasjonene.


Krav til utdannelse og erfaring:

 • Relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå (fortrinnsvis IT eller økonomi)
 • Minimum 7 års prosjektledererfaring innenfor relevante områder
 • Kjennskap til ERP-leveranser
 • God kjennskap til prosjektmetodikk

Amesto kan tilby:

 • Selvstendige og interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå
 • Metodeansvar med riktig profil
 • Meget gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • En viktig nøkkelrolle med betydelig kontaktflate internt og eksternt
 • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning

Vi behandler søkere fortløpende, men det er ingen problem å vente 3 måneder på rett kandidat.

Les mer og søk her