ERP-konsulenter

ERP-konsulenter

Har du erfaring fra regnskap samtidig som du brenner for IT?

ERP-konsulenter

Har du erfaring fra regnskap samtidig som du brenner for IT?

Vi søker nye kollegaer i Oslo og Larvik

ERP-konsulenter Visma.net

Amesto Solutions vokser og trenger to nye ERP-konsulenter - Visma.net, en junior og en senior. En skal være tilknyttet Oslo, en til Larvik.

Enkel – forenkle……

Det er ikke det at vi er enkle, men vi er ikke mer kompliserte enn vi trenger heller... Verden er komplisert nok som den er, vi trenger ikke bidra der...

Vår målsetting for kundene er rett og slett: Simplifying business. Kundene trenger noen til å strukturere og veilede dem gjennom effektiviseringsprosesser og rett og slett hjelpe dem til å forenkle hverdagen. Dette oppnår vi med en tydelig kommunikasjon som hele tiden er i tråd med verdiene; anerkjennelse, engasjement og gode kundeopplevelser.

Dette er hverdagen

Som konsulent i vårt Visma.net-team har du ansvar for eget budsjett, uten at det overskygger samarbeidet og viljen til å hjelpe kollegaer dersom det trengs. Neste gang er det du som trenger hjelp.. Verden er dynamisk, nye løsninger og problemstillinger dukker opp. Derfor følger du med på relevante fagområder og tilegner deg løpende nødvendig kompetanse. Vi er jo litt enkle og deler gjerne kompetansen med kollegaen og kunden. Du er proaktiv ovenfor kunder, og til dels selvgående med tanke på å generere nye oppdrag for deg selv, og dine kollegaer.

Arbeidet foregår både selvstendig, og i team / prosjekt. Ved arbeid i team forventes det at du fungerer både som aktiv deltaker, men også som veileder for andre.

Teamet er virtuelt med stor geografisk spredning, og det forventes en høy grad av selvstendighet i planlegging og utføring av eget arbeid.

Våre kunder er geografisk spredt: enten i Oslo-området eller rundt Larvik. Det kreves en del reisevirksomhet knyttet til prosjekt / leveranser / oppdrag der det ikke er formålstjenlig å arbeide nettbasert.

Life is now. Work somewhere awesome

Kvalifikasjoner og utdanning

Høyskoleutdanning på minimum bachelor-nivå, innen revisjon eller økonomisk/administrativ-retning, andre kombinasjoner kan også være relevante.

Noen års arbeidserfaring innen revisjon eller andre relevante bransjer og/eller fagområder kan oppveie manglende høyskole.

Du har kompetanse på minimum ett av følgende fagområder:

  • Økonomi/Regnskap
  • Logistikk
  • ERP-programvare

Oppfordrer kandidater med både kort og lang erfaring å søke.

Du evner å sette deg inn i, og forstå, en bedrifts forretningsprosesser, og administrative prosesser. Med utgangspunkt i denne forståelsen skal du kunne utarbeide et løsningsforslag som effektiviserer disse prosessene basert på de verktøy vi leverer. Dette løsningsforslaget skal du deretter kunne implementere enten selvstendig eller i team.

Arbeidssted: Oslo eller Larvik

#Askmore

Interessert i stillingen?

Rekrutteringsprosessen håndterers av vårt søsterselskap Toptemp og Senior Rekrutteringsrådgiver Ingeborg Eikrem. Hun hjelper deg gjerne. Ring henne på 982 65 553 eller send henne en e-post, så hører du fra oss snart.

Søk stillingen, til toptemp.no>>>


Hvem er vi?

Amesto Solutions har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Amesto er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.


Om oss

Amesto Solutions konsernet består av flere selskap og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group

Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM og BI, og kan levere alt fra driftsløsninger, infrastruktur og forretningssystemer med tilhørende tjenester, til rådgivning, consulting og utvikling innen IT, AI og Analytics.

Les mer om oss