ERP-konsulent

ERP-konsulent

Nyutdannet innen økonomi eller teknologi?

Vi trenger deg som liker utfordringer og varierte hverdager.

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Konsulent ERP
Frist: 08.05.2020
Ansettelsesform: Fast
Ansettelsesdato: 01.09.2020

ERP-konsulent

Nyutdannet innen økonomi eller teknologi?

Vi trenger deg som liker utfordringer og varierte hverdager.

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Konsulent ERP
Frist: 08.05.2020
Ansettelsesform: Fast
Ansettelsesdato: 01.09.2020

ERP-konsulent | Visma.net

Hos oss vil du få være med å utvikle og påvirke kunder til å ta de riktige beslutningene som vil effektivisere og forenkle hverdagen deres. Vår målsetting for kundene er rett og slett: Simplifying business. 

Kundene trenger noen til å strukturere og veilede dem gjennom effektiviseringsprosesser og hjelper dem til å forenkle hverdagen. Dette oppnår vi med en tydelig kommunikasjon som hele tiden er i tråd med våre verdier: anerkjennelse, engasjement og gode kundeopplevelser.

Om rollen

Markedet er i endring. Vi har nå nylig fått et godt eksempel på hvorfor det er viktig å ha sine forretningssystemer i skyen fremfor en jordbasert server. Vi må ha tilgang uansett hvor vi er, uavhengig av servertilganger eller arbeidsverktøy. 

Amesto Solutions har siden 2016 strategisk satset på skybaserte software. Vi søker derfor etter flere fagkonsulenter som skal levere forretningskritiske ERP løsninger bygget på Visma.net. Som konsulent hos oss vil du delta på Visma Software AS sitt anerkjente Visma.net Trainee program hvor målet er å bygge morgendagens Visma.net konsulenter. Programmet er rettet mot nyutdannede studenter og vil vare i perioden september – desember.

Les mer om programmet her: https://www.visma.no/blogg/et-vellykket-traineeprogram-for-visma-net/

Krav til rollen

Du har ansvar for egen budsjettoppnåelse uten at det påvirker din evne og vilje til å hjelpe kollegaer dersom det trengs. Du forventes å tilegne deg kompetanse og omdanne dette sammen med egen erfaring og kunnskap til rådgivende tjenester for våre kunder. Du er proaktiv ovenfor kunder og til dels selvgående med tanke på å generere nye oppdrag for deg selv og dine kollegaer.

Du evner å sette deg inn i og forstå en bedrifts forretningsprosesser og administrative prosesser. Med utgangspunkt i denne forståelsen skal du kunne utarbeide et løsningsforslag som effektiviserer disse prosessene basert på de verktøy vi leverer. Dette løsningsforslaget skal du deretter kunne implementere enten selvstendig eller i team.

Arbeidet foregår både selvstendig og i team/prosjekt. Ved arbeid i team forventes det at du fungerer både som aktiv deltaker, men også som veileder for andre.

Teamet er virtuelt med stor geografisk spredning og det forventes en høy grad av selvstendighet i planlegging og utføring av eget arbeid.

Våre kunder er geografisk spredt og det kreves en del reisevirksomhet knyttet til prosjekt/leveranser/oppdrag der det ikke er formålstjenlig å arbeide nettbasert.

FORMELL UTDANNING

Høyskoleutdanning på minimum Bachelor nivå. Økonomisk/Teknologisk retning, men andre kombinasjoner kan også være relevante. Nyutdannede oppfordres til å søke.

KOMPETANSE

Du har kompetanse på minimum ett av følgende fagområder:

  • Økonomi/Regnskap
  • Prosjekt
  • Logistikk

PERSONLIGE EGENSKAPER

  • Serviceinnstilt og gledesspreder
  • Aktivt og inkluderende forhold til kollegaer
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Strukturert og selvstendig
  • Lærevillig
  • Helhetlig tankegang

Hvem er du?

Hvordan du har det og hva du gjør på fritiden din, påvirker jobben du gjør for Amesto og kundene. Amesto er summen av menneskene som jobber her. Vi har en ambisjon om å være et Awesome place to work. Ansatte som gløder for jobben sin og er engasjerte, bidrar til å skape en god arbeidsplass for alle. Lederne skal være forutsigbare, kloke og entusiastiske. De ser, lytter, respekterer og utfordrer sine ansatte.

Det vil vi du også skal gjøre.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss