IT Operations medarbeider

Ledig stilling i Amesto Firstpoint

IT Operations medarbeider

Søknadsfrist: 29. januar
Arbeidssted: Oslo
Søk nå!

Ledig stilling i Amesto Firstpoint

IT Operations medarbeider

Søknadsfrist: 29. januar
Arbeidssted: Oslo
Søk nå!

Amesto Firstpoint

IT Operations medarbeider

Vil du jobbe i en bedrift som fronter læring, mestring, påvirkning og endring? Perfekt! Vi søker nemlig en engasjert, ansvarlig og serviceinnstilt IT-medarbeider til et sterkt faglig IT Operations team. Vi mistenker at du har sterk interesse for teknologi og buzzer litt ekstra når du hører ordene incidents, changes and problems. Om glosene er norske eller engelske spiller ingen rolle for deg, du mestrer nemlig begge deler lett som en plett.

Som IT Operations medarbeider vil du inngå som en viktig del av vårt IT Operations team, som har som hovedansvar å sikre etterlevelse av SLA og oppetid av Amestos produksjonsmiljøer med hovedvekt på applikasjonsdrift. Arbeidsoppgavene krever at du er analytisk anlagt, teknisk nysgjerrig og utforskende løsningsorientert.

Som IT Operations medarbeider vil du sørge for;

 • Daglig oppfølging av driftsleverandører og partnere
 • Daglig oppfølging og forvaltning av Microsoft Azure driftsmiljø
 • Teknisk support
 • Monitorering av applikasjoner og tjenester
 • Incident, Change og Problem Management
 • Administrasjon av domener og sertifikater
 • Automatisering av tjenesteleveranser
 • Dokumentering og forvaltning av driftsrutiner, prosesser og policyer.
 • Varsling av driftsavvik og planlagt nedetid

Som person ser vi for oss at du trives både i skyen og naturen, og alltid gyver løs på oppgaver med engasjement, optimisme og pågangsmot. Du er strukturert og systematisk med høy gjennomføringsevne. Foruten å aktivt forvalte din kompetanse, samarbeider og kommuniserer du godt med andre, er metodisk og systematisk, og ser både løsninger og muligheter i det digitale.

Når det kommer til kvalifikasjoner blir vi ekstra glad om du kan vise til:

 • Høyskole / Universitet, med Diplom- / Bachelorgrad innen IT-relaterte studier.
 • Erfaring fra IT-support og/eller drift.
 • Kjennskap til ITIL og Service Management
 • Teknisk kompetanse, gjerne med kunnskap innenfor:
  • Windows Server drift
  • Microsoft Powershell scripting
  • Microsoft Azure
  • Office 365

Det viktigste for oss er dog et brennende engasjement, sterk læringsvilje og evne til å manøvrere både endringer og utfordringer. I Firstpoint har vi sterk delings- og læringskultur, og det er viktig for oss at du finner glede i å dele din kunnskap med andre.

Gjennom gode onboardings- og utviklingsløp, får du utvikle deg side om side med dyktige kollegaer, så om du har ønske om å lære deg nye fagområder og tilegne deg ny kunnskap; ja så kan kanskje Firstpoint være rett sted for deg?

Vi kan skilte med flat struktur, kort vei til beslutninger og stort hjerterom. Hos oss får du mulighet til å forme din egen karriere, i en bedrift med engasjement, kompetanse og (kj)ærlighet.

Nysgjerrig på oss? Herlig! Vi er nysgjerrig på DEG, så ta kontakt, eller enda bedre; send oss din søknad i dag!

SEND SØKNAD

 


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss