KAM ledig stilling

Ledig stilling | Oslo

Key Account Manager.

Vi søker en relasjonsbygger med forretningsforståelse og teknisk kompetanse.

Ledig stilling | Oslo

Key Account Manager.

Vi søker en relasjonsbygger med forretningsforståelse og teknisk kompetanse.

Vi søker ny kollega i Oslo

Hvorfor jobbe i Amesto Solutions?

Amesto Solutions er et fremoverlent og engasjert selskap med fokus på kontinuerlig læring og utvikling. I rollen som KAM vil du får stort handlingsrom og påvirkningskraft i et solid og veletablert selskap i fortsatt vekst. Amesto Solutions er en kompetansebedrift, hvor fokuset er på å forenkle kundenes hverdag. Dette kommuniserer vi gjennom vår misjon, "Simplifying Business".

Vi er en kvalitetsleverandør innen IT-løsninger, og ønsker en kollega som vil være med å bygge videre på den gode kulturen og kvaliteten. I Amesto Solutions er vi en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre i hverdagen. Vi kan tilby et hektisk, kreativt og godt arbeidsmiljø, og det er derfor vi sier: "Life is now. Work somewhere awesome!"

Hvem ønsker vi på laget?

Som KAM i Amesto Solutions er du en sentral ressurs og viktig støttespiller i salgsteamet og avdelingen for øvrig. KAM sin overordnede ansvar er å sørge for tett oppfølging mot eksisterende kunder og utvikle disse videre. Som KAM er du kundenes kontaktperson, og du jobber tett sammen med dine kollegaer for å skreddersy og implementere de beste løsningene.

Ved å være en dedikert og engasjert lagspiller med fokus på kvalitet i leveranse er du en enestående ambassadør for Amesto Solutions og våre verdier og kultur.

Hovedoppgavene i rollen: 

  • KAM-ansvar for A og B kunder i region Oslo og Østlandsområdet. Vi har også noen kunder i Bergensområdet.
  • Innsiktbasert salg; ERP-, CRM-, og HRM- løsninger.
  • Planlegging og gjennomføring av salgs- og markedsaktiviteter.
  • Utvikling av løsningsforslag.
  • Utforming av tilbud og kontrakter. Vi bruker Statens standard og ønsker at du har erfaring med disse.
  • Gjennomføre kontraktsforhandling.
  • Etablere gode samarbeidsrelasjoner internt og eksternt.

Arbeidssted: Oslo

Er du riktig kandidat?

Relasjonsbygger og Rådgiver.

Vi mener at riktig kandidat for denne stillingen er en relasjonsbygger som trives best i møte med andre mennesker. Du liker å sette seg inn i kundenes forretning, samt skaffe innsikt i driftskritiske behov for digitale løsninger. 

Videre må du ha god teknisk/IT-kompetanse og forretningsbakgrunn, slik at du lett evner å produsere løsningsforslag. Sterke kommunikasjons- og forhandlingsegenskaper er essensielt for å lykkes i stillingen, i tillegg til fokus på å drive kundeutviklingen et steg videre.


Hvem er vi?

Amesto Solutions har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Amesto er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.


Om oss

Amesto Solutions konsernet består av flere selskap og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group

Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM og BI, og kan levere alt fra driftsløsninger, infrastruktur og forretningssystemer med tilhørende tjenester, til rådgivning, consulting og utvikling innen IT, AI og Analytics.

Les mer om oss