Systemkonsulent Logistikk

Forretningsforståelse | Software | Logistikk

Systemkonsulent Logistikk

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Systemkonsulent Logistikk
Sted: Oslo / Østlandet, Trondheim eller Bergen
Startdato: Snarest
Varighet: Fast
Spørsmål: David Berge Frogner, +47 988 15 315, david.frogner@amesto.no

Søk stillingen

Forretningsforståelse | Software | Logistikk

Systemkonsulent Logistikk

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel: Systemkonsulent Logistikk
Sted: Oslo / Østlandet, Trondheim eller Bergen
Startdato: Snarest
Varighet: Fast
Spørsmål: David Berge Frogner, +47 988 15 315, david.frogner@amesto.no

Søk stillingen

Ledig stilling

Systemkonsulent Logistikk

Spennende stilling som Systemkonsulent Logistikk med fokus på utvikling og implementering av de beste softwareløsningene for våre kunder med et overordnet mål om å videreføre Amesto Solutions’ gode kultur og suksess!

Amesto Solutions er en av Nordens ledende Visma-forhandlere. Vi leverer forretningsløsninger innen CRM, HRM, ERP, BI og Analytics. Vi jobber til daglig med å effektivisere norsk næringsliv ved å implementere velfungerende forretningssystemer som bidrar til økt lønnsomhet hos våre kunder. Amesto Solutions tiltrekker seg stadig større kunder og vi ønsker å jobbe fokusert mot disse i tiden fremover.

Amesto Solutions er et framoverlent og engasjert selskap med fokus på faglig og personlig læring og utvikling. Vi er en kompetansebedrift, hvor fokuset er på å forenkle kundenes hverdag. Dette kommuniseres gjennom misjonen, "Simplifying Business".

I rollen som logistikkonsulent vil du får stort handlingsrom i et solid og veletablert selskap. Vi er en kvalitetsleverandør innen IT-løsninger og ønsker en kollega som vil være med å bygge videre på den gode kulturen og kvaliteten. På tvers av avdelinger i Norge er vi en sammensveiset gjeng som hjelper hverandre i hverdagen. Hos oss vil du få et hektisk, kreativt og godt arbeidsmiljø.

logistikkonsulent

Hvorfor jobbe som logistikkonsulent i Amesto.

Thomas og resten av logistikk-teamet i Amesto Solutions er på jakt etter en ny kollega. Her forteller han hvordan han syns det er å jobbe hos oss.

Om deg

Hvem ønsker vi på laget?

Brenner du for logistikk? Da er nettopp dette stillingen for deg! Vi leter etter en ambisiøs konsulent med høy integritet og arbeidskapasitet som har evne til å skape de beste løsningene for sine kunder. Som Systemkonsulent Logistikk hos oss er du en sentral ressurs og viktig støttespiller i teamet, samtidig som du er glad i å jobbe på egenhånd. Du viser engasjement og ønsker å være en god ambassadør for selskapets verdier og kultur, og er stolt av å alltid levere maks kvalitet.

Hovedoppgavene i rollen

Hva vil du jobbe med?

  • Rådgivning og implementering av løsninger for Supply Chain Management.
  • Avdekke og identifisere forbedringspotensialet hos kunder.
  • Daglige oppgaver vil være å bistå kunden med utforming av arbeidsprosesser, rutiner og systemstøtte.
  • Sikre langsiktig utvikling hos kunder.
  • Finne komplette løsninger hos hver enkelt kunde.
  • Samarbeide tett med salgsteam og tekniske konsulenter.

 

Vi søker deg med erfaring fra logistikkfaget, samt genuin interesse for teknologi. Riktig kandidat for stillingen er en utviklingsorientert, ambisiøs og selvstendig person som motiveres av å skape en forskjell for sine kunder, og som ser hver dag som en mulighet til å gjøre det enda litt bedre enn i går.

Noe for deg? 

Søk stillingen


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss