HR Manager

HR Manager

Vi leter etter en Nordisk HR-Manager til Amesto Solutions. Er det deg?

HR Manager

Vi leter etter en Nordisk HR-Manager til Amesto Solutions. Er det deg?

Ledig stilling

HR Manager

HR Manager er en viktig rolle hos oss, og denne rollen vil påvirke hele Amesto. Du vil være et bindeledd mellom våre ni selskaper av ulik størrelse. Du trekker konsernets strategi ned i praksis og gjør arbeidsdagen bedre og enklere for våre 270 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. 

Søk her

 

Nordisk HR-manager

Er du vår neste kollega?

Ønskede kvalifikasjoner: Du har relevant utdannelse på høyskole eller universitetsnivå og erfaring innen HR-faget. Det du er, og det du kan, gjør deg til en synlig kulturbærer hos oss.  
Arbeidssted: Oslo
Kontaktperson: Sindre Sandaker, rådgiver, Amesto Consulting

Søk her

INNSIKT.

Du vet at innsikt og forbedring av medarbeideropplevelsen avgjør om vi lykkes som selskap eller ikke. Du analyserer, konverterer, planlegger og skaper verdier på en ivrig og engasjert måte. Du har sterk interesse for digitalisering og automatisering, men du tar hensyn til at mennesker fortsatt bryr seg om mennesker.

Du liker å bruke tid på operativt HR arbeide. Du lar deg ikke stresse av at det er mye som skjer, og mange som trenger din hjelp, men er rå på prioriteringer.

ANSVAR.

Du vil jobbe med å tiltrekke, utvikle og beholde folk med skarpe hoder og varme hjerter. Du har klare mål og liker effektive prosesser. Du er ambisiøs og ansvarsfull. Du misliker å ikke fullføre det du begynner på.

Hos oss får du blant annet ansvar for:

  • Forbedre medarbeideropplevelsen.
  • Alltid lete etter muligheter til å digitalisere, utvikle og forbedre eksisterende prosesser.
  • Engasjementsmåling og utvikling av kompetanse i hele organisasjonen.
  • Implementering av Amesto Solutions’ lederløfter.

TALENT.

Hvis du ikke har absolutt all erfaringen vi etterspør, men har interessen og motivasjonen, vil vi likevel gjerne høre fra deg. For vi tror at talenter med riktig motivasjon også kan lykkes i denne rollen. Du kommuniserer godt med mange forskjellige folk og du har en naturlig positiv fremtoning. Du ønsker å jobbe på tvers av selskapets forretningsområder og de nordiske landene. Det er viktig for deg at alle rundt deg har plass til å vokse.

ASK MORE.

Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER.

Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business. 

EN AV OSS?

Vi skal være «An awesome place to work».

Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss