Er du noe litt mer enn en vanlig prosjektleder?

Project & Transition Manager - Cloud infrastructure

Er du noe litt mer enn en vanlig prosjektleder?

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel: Project & Transition Manager
Sted: Oslo
Frist: 25.10.2019
Varighet: Fast

Søk stillingen >>>

Project & Transition Manager - Cloud infrastructure

Er du noe litt mer enn en vanlig prosjektleder?

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel: Project & Transition Manager
Sted: Oslo
Frist: 25.10.2019
Varighet: Fast

Søk stillingen >>>

Cloud infrastructure

Project & Transition Manager

Er du noe litt mer enn en vanlig prosjektleder? Har du kapasiteten, viljen og kreativiteten som skal til for å styre og drive migrerings- og endringsprosjekter hos krevende kunder? Da er det deg vi ser etter. Du vil jobbe i grensesnittet mellom kunde, leveranseteam og salg. 

Noen ganger er du oljen i maskineriet, andre ganger er du den som setter kurs og tar vanskelige beslutninger. Du vil være med på å forme våre leveranseprosesser, og bygge en profesjonell leveranseorganisasjon i Norge, Sverige og Danmark. Du har mot og empati.

Viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Lede tekniske prosjekter ute hos kunde
  • Ansvarlig for prosjektleveranser til kunder på tvers av Skandinavia
  • Lede og delta i ulike migreringsprosjekt
  • Du vil være sentral i å bygge ny prosjektorganisasjon

Søk stillingen på finn.no>>>

Azure, Office 365 og PowerBI

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint er et selskap i Amesto konsernet med lokasjon i Bergen og Oslo. Vi leverer rådgivning, arkitektur, drift og forvaltning av skybaserte applikasjoner og infrastruktur. I tillegg har vi team som leverer BI & Analytics. Vi baserer mesteparten av våre leveranser på Microsoft-teknologi; Azure, Office 365 og PowerBI. Vi er nytenkende og har utviklet egne metoder og teknikker for å sikre kundeverdi i alle leveranser.

Mer om Amesto Firstpoint

HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss