VI SØKER PROSJEKTLEDER

VI SØKER

Prosjektleder.

Life is now.
Work somewhere awesome.

Søk her

VI SØKER

Prosjektleder.

Life is now.
Work somewhere awesome.

Søk her

Arbeidssted: Oslo

Prosjektleder.

Vi tiltrekker oss stadig større og flere kunder og har behov for en prosjektleder som ønsker å ta del i vår videre vekst. Vi søker deg som vil ta ansvaret med å lede prosjekter og bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder. Gjennom å styre en tildelt prosjektportefølje vil du strukturere prosjektplaner og lede hele prosjektleveranser slik at våre kunder får levert og implementert velfungerende forretningssystemer innen ERP, CRM og HRM. 

Som prosjektleder får du en sentral rolle i selskapet. I rollen vil du jobbe i tett samarbeid med interne ressurser, selskapets leverandører og kunder og man skal sørge for at egne prosjekter styres etter definerte mål for tid, kvalitet og kostnad.

Arbeidssted: Oslo

Stillingens hovedansvar og oppgaver:

 • Lede prosjekter.
 • Strukturere og følge opp prosjektplaner.
 • Ressursallokering, herunder rettlede og veilede ressurser i teamet.
 • Lede kunde- og leverandørdialog samt rapportering etter avtalt frekvens med kunde og prosjektdeltakere.
 • Delta i prosjektsamtaler og løsningsdiskusjoner.
 • Rapportering og finansiell styring av prosjekter, inkl. kontroll på kontrakt, fremdrift og leveranse.

For å lykkes i rollen må du ha en profesjonell og analytisk tilnærming og evne å jobbe selvstendig og strukturert. Du har god kjennskap til prosjektmetodikk og verktøy for prosjektporteføljestyring og regnskapssystemer.

Erfaring med relevante forretningssystemer kan kompensere for prosjektledererfaring. Som vår nye prosjektleder må du være ambisiøs med høyt driv og gjennomføringskraft og ha et ønske om å videreutvikle selskapet sammen med oss.

Riktig kandidat har gode tverrfaglige samarbeidsevner og kan kommunisere med ulike nivåer i en organisasjon. I tråd med vår misjon, "Simplifying Business" må du være opptatt av kundebehov og ønske å forenkle kundens hverdag gjennom å levere løsninger av høy kvalitet. Som prosjektleder er du en av selskapets sentrale kontaktpunkter, og må derfor være en god kulturambassadør for våre verdier: anerkjennelse, engasjement og kundeopplevelse.

Krav til utdannelse og erfaring:

 • Relevant høyere utdanning på minimum bachelornivå.
 • Minimum 3-5 års prosjektledererfaring innenfor relevante områder.
 • Kjennskap til ERP / HRM / CRM.
 • God kjennskap til ulike prosjektmetodikker og regnskapssystemer.

 

Amesto kan tilby:

 • Selvstendige og interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med et høyt faglig nivå.
 • Meget gode personlige og faglige utviklingsmuligheter.
 • En viktig nøkkelrolle med betydelig kontaktflate internt og eksternt.
 • Gode forsikringsordninger, herunder personalforsikring, helseforsikring og pensjonsordning.

 


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss