Sales Executive

Ledig stilling

Sales Executive

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel:
Sales Executive
Sted: 
Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Larvik, Stavanger. Kristiansand.
Varighet: 
Fast

Søk stillingen>>>

Ledig stilling

Sales Executive

Arbeidsgiver: Amesto Solutions AS
Stillingstittel:
Sales Executive
Sted: 
Oslo, Bergen, Trondheim, Fredrikstad, Larvik, Stavanger. Kristiansand.
Varighet: 
Fast

Søk stillingen>>>

SENIOR SALES EXECUTIVE

Er du klar for nye utfordringer?

Amesto er en av Nordens ledende Visma-forhandlere og forretningsløsninger innen CRM, HRM, ERP, BI og Analytics. Vi jobber daglig med å automatisere og effektivisere norsk næringsliv ved å implementere velfungerende forretningssystemer som bidrar til økt lønnsomhet og verdiskapning hos våre kunder.

Fokuset vårt ligger på å forenkle kundenes hverdag. Dette kommuniserer vi gjennom vår misjon, "Simplifying Business", som er et kraftig imperativ tett knyttet til vår merkevare. Sammen med vår visjon: «Life is now. Work somewhere awesome» etterleves både verdier og misjon i hverdagen i vår relasjon med ansatte og våre kunder.

 

En nøkkelrolle

Senior Sales Executive

Senior Sales Executive er en nøkkelrolle hos oss, og du vil ha en svært sentral rolle i utviklingen av selskapets salg- og storkundearbeid. Og det du er, og det du kan, gjør deg til en synlig kulturbærer hos oss.

Vi tilbyr en spennende mulighet for den rette kandidaten. Stillingen som Senior Sales Executive innebærer et ansvar for hele salgsprosessen. Du vil jobbe med mellomstore og store selskap i Norge, i ulike bransjer, noe som setter krav til en god balanse integritet og kommersiell tenkning. Du bør fortsatt ha en «hunter-mentaliteten» i deg. Initiativ og fleksibilitet verdsettes høyt.

Stillingens hovedansvar:

  • Etablering av nye kundeforhold og salg til nye kunder.
  • Lede salgsprospekter fra første kontakt til signering av kontrakt
  • Lede Bid-teams gjennom hele salgsprosessen fra prospecting, besvarelser av RFI/RFP, utarbeidelse av tilbud, presentasjoner, forhandlinger og kontraktsinngåelse.
  • Ansvarlig for prosessen både eksternt og internt, med koordinering av alle nødvendige aktiviteter, også med partnere.
  • Bygge og vedlikeholde kompetanse om Amesto og Amesto´s partnere sine produkter, løsninger og markeder.

Søk stillingen>>>

Din bakgrunn:

  • Minimum 4 års salgserfaring innen ERP eller tilsvarende med gode resultater.
  • God kjennskap til salgsmetodikk som ”Customer Centric Selling/Solution Selling”.
  • God erfaring med å presentere og kommunisere med ledere i norske bedrifter.
  • Gode engelskkunnskaper.
  • God kjennskap til "Value based selling".

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø som har et genuint interesse i kundene våre.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss