Salgs- og markedsdirektør

Salgs- og markedsdirektør

Som Salgs- og markedsdirektør ​vil du være administrerende direktørs kommersielle sparringspartner.

Salgs- og markedsdirektør

Som Salgs- og markedsdirektør ​vil du være administrerende direktørs kommersielle sparringspartner.

Arbeidssted Oslo

Salgs- og markedsdirektør

Vi søker deg som er verdistyrt og en kulturbærer. Amesto Solutions er en kompetansebedrift som representerer ulike forretning- og spesialistområder. Dette gir oss en unik posisjon til å hjelpe våre kunder til en enklere hverdag.

#SimplifyingBusiness 

Vi har en produkt- og tjenestepalett svært få kan sammenligne seg med. For å nå de ambisjonene vi har satt oss, forsterker vi vår ledergruppe med en Salgs- og markedsdirektør. Den nyetablerte rollen vil gi den rette kandidaten en unik mulighet for personlig og faglig utvikling. 

Operasjonell salgsledelse

Som Salgs- og markedsdirektør ​vil du være administrerende direktørs kommersielle sparringspartner. Ditt mandat vil være å utvikle selskapets salgs- og markedsstrategi, og sikre implementering gjennom operasjonell salgsledelse. Du vil være sentral i vår forretningsutvikling, og får reell myndighet til å påvirke alt salgs- og markedsarbeid. Du må se muligheter for utvikling i nye markeder og segmenter, og være pådriver for vekst. Du vil også være operativ i salgsprosesser mot strategiske og større kunder.

Bred erfaring innen salgsledelse og digital markedsføring

Vi søker deg som har bred erfaring fra tilsvarende kommersielt ledende rolle og vet hvordan en matriseorganisasjon fungerer. Du har formelt høyere utdanning innen økonomi eller salg og ledelse. Vi vil prioritere kandidater som har erfaring med salg av forretningssystemer, og har lykkes med komplekst løsningssalg i tyngre salgsprosesser. Du har god kjennskap til digital markedsføring, har analytiske egenskaper og evnen til å forankre og drive prosesser fremover.

Forretningsorientert

Du er en resultatdrevet og forretningsorientert profil som kan vise til gode resultater i forhold til salgs- og salgsledelse. Du er energisk person, med sterk drive og svært gode kommunikasjonsevner. Dine kolleger og tidligere ledere vil beskrive deg som lojal lagspiller, som er sterk på samspill på tvers av ansvarsområder, og flink til å hente ut synergier. Er du en som får folk med deg gjennom å etablere trygghet, tillit, gode relasjoner, og evner å spille andre gode, så vil du passe godt inn hos oss.

Vi tilbyr en meget spennende karrieremulighet i et solid norsk familieeid firma, som setter den ansatte i fokus. Du får en sentral rolle i vår ledergruppe får derav nødvendig mandat til å være med å påvirke vår fremtidige organisering og vekst. Vi tilbyr gode lønns-, pensjons- og forsikringsordninger.

Vi kan tilby et hektisk, kreativt og godt arbeidsmiljø, og det er derfor vi sier: "Life is now. Work somewhere awesome!"

#ASKMORE

Interessert i stillingen?

For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i SalesJobs, Ken-Robin Utvik, som håndterer rekrutteringsprosessen.

Mob +47 926 04 175
E-post: ken.robin@salesjobs.no.

Les mer og søk stillingen her


Hvem er vi?

Amesto Solutions har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Amesto er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.


Om oss

Amesto Solutions konsernet består av flere selskap og over 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice-forhandler. Vi er spesialister på forretningssystemer innen, ERP, HRM og CRM og leverer tjenester, programvare og løsninger som effektiviserer både små og store bedrifter i hele Norden. 

Les mer om oss