Sales Executive | Cloud Solutions

Ledig stilling

Sales Executive | Cloud Solutions

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel:
Sales Executive | Cloud Solutions
Sted: 
Oslo
Varighet: 
Fast
Startdato: Vinter 2019/2020

Søk stillingen>>>

Ledig stilling

Sales Executive | Cloud Solutions

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel:
Sales Executive | Cloud Solutions
Sted: 
Oslo
Varighet: 
Fast
Startdato: Vinter 2019/2020

Søk stillingen>>>

SALES EXECUTIVE - CLOUD

Er du litt mer enn en vanlig selger?

Har du kapasiteten, viljen og kreativiteten som skal til for å styre og drive krevende kunder videre tilpasset deres fremtidige mål? Du er en viktig del av Amesto Firstpoint sitt nav, der du ofte er starten på et godt og langt samarbeid. Du har evnen til å være med å videreutvikle deg selv og dine kolleger slik at vi sammen bygger fremtidsrettede løsninger etter skiftende behov. 

Noen ganger er du spydspissen som setter ut en ny kurs, andre ganger er du oljen i maskineriet. Du vil være med på å forme våre prosesser, og bygge en profesjonell organisasjon i Norge, Sverige og Danmark. ...og du som oss - har både mot og empati.

 

ASK MORE

Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER.

Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å "simplifying business".   

 

EN AV OSS? 

Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg. 


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss