Senior MS-Arkitekt

Amesto NextBridge

Senior MS-arkitekt med sans for digitale byggeprosjekt.

Kan du skilte med sterk teknisk kompetanse og glødende engasjement for datadrevet innsikt? Vi søker nemlig deg som trigges av å forme, bygge og skape løsninger. Deg som ønsker å utvikle seg i takt med oss, og som trives i et miljø der læring og utvikling står høyt i kurs. Rent konkret ser vi etter en dyktig arkitekt, som begeistres av tanken på å levere datadrevet innsikt til en rekke spennende kunder.

Som senior MS-konsulent i Amesto NextBridge vil du bli en viktig del av et spesialisert miljø, med mulighet for å utvikle, påvirke og forme egen rolle. Du vil møte et arbeidsmiljø preget av samhold, et inkluderende og sterkt fagmiljø, og et bredt mangfold av mennesker. Vi har nemlig sterk tro på det å lære av våre ulikheter.

En ambassadør for datadrevet innsikt

I rollen som seniorkonsulent vil du bli en ambassadør for faget gjennom ditt arbeid med datadrevet innsikt. I en variert og utfordrende hverdag vil du få gleden av å sette dine spor på metodikk og utvikling, samt skape hardføre og effektive fundament for håndtering av data og promotering av løsninger. 

Du må også ha både evne og vilje til å veilede og fase inn både yngre kollegaer og andre prosjektdeltagere, samt bidra med din kompetanse inn til våre idealprosjekter gjennom for eksempel:

  • Azure Data Platform og applikasjonsdesign/-arkitektur
  • Architecture style: N-tier, event driven, microservices m.m.
  • Teknologi: Compute, data stores og messaging
  • Sikkerhet: AD/Azure AD for styring av tilganger og rettigheter

 

Vi ser etter deg som fremstår som en "trusted advisor"

Som den teknologientusiasten vi mistenker du er, blir du kanskje ekstra glad når vi nevner at vi normalt bruker Microsoft sin BI- og Analytics-stack i våre prosjekter. Vi bruker også tredjeparts-løsninger som Tableau og de fantastiske produktene fra Sentry One. Kundene på sin side bruker stort sett Azure, med det jevnt økende tilfanget av services og prosesser som leveres der. På bakken bruker de som vanlig SSIS, SSAS, SSRS, SharePoint og Power BI. Så her får du mye tech å boltre deg med!

Når det kommer til deg og din bakgrunn ser vi for oss at du har en tydelig MS arkitekt-profil, med utdannelse eller erfaring som støtter oppunder ditt kunnskapsrike selv. Din kompetanse på prosjekt-, verktøy- og metodesiden er mangfoldig, og du har en egen evne til å skape tillit hos kundene og fremstå som en «trusted advisor» på ditt fagfelt.

Som person er du en skikkelig nysgjerrigper, en tydelig kommunikatør og et skikkelig arbeidsjern. Du evner å se det store bildet, samtidig som du med glede graver deg ned i viktige detaljer. Du både snakker og skriver flytende norsk, så med glimt i øyet tar du kundedialogen på strak arm. Og tekniske data? Det er som snacks å regne for en smarting som deg.

Samtidig som du bringer kompetanse inn til vårt team er vi opptatt av at du fortsatt skal ha mulighet til å utvikle deg og ditt talent. Din utvikling er vår utvikling; vi jobber alle mot det samme målet. Kommer du til oss vil vi du skal vite at vi både tror på og satser på deg.

I Amesto NextBridge blir du rett og slett en del av et team som leverer nyvinnende teknologi og viktige bidrag til både samfunn og økosamfunn. Du vil bli en del av et fremgangsrikt selskap med stort potensiale i et stort konsern med et enda større hjerte.

Vi styrer etter 3P-prinsippet om å skape løsninger som gagner både «people, planet and profit», og tilstreber å være «an awesome place to work». Du skal oppleve at det er givende, morsomt, lærerikt og spennende å jobbe hos oss, og vit at vår prioritering ligger på deg som ansatt. Vi jobber kontinuerlig for å skape engasjement, motivasjon og resultater med de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

2020 har vist oss at fremtidens arbeidsplass er i forandring og gleder oss til å gripe fatt i de mulighetene og den fleksibiliteten som ligger i dette, sammen med deg.

 


Interessert?

Vi håper du vil beære oss med en søknad, så kanskje vi sees til intervju på Teams, eller enda bedre; til fysisk møte foran kunsten på veggene i vårt fantastiske kontorbygg i Kværnerbyen. Det er lov å håpe?

Ble du inspirert? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Kontakt Harald Opdahl

Fakta om Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et norskeid IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science og vi opplever nå stor etterspørsel etter roller som MS arkitekter og MS backend-eksperter. Vi opplever nå stor etterspørsel spesielt innen data science og avansert analyse hvor vi har et av landets absolutt tyngste og mest dedikerte miljøer.

Amesto NextBridge består av rundt 30 engasjerte konsulenter og er en del av Amesto-konsernet. Amesto NextBridge bygger bro mellom kundens mange datakilder, og kundens behov for styringsinformasjon.

 

Vår visjon

Vår visjon. Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å realisere nye forretningsmuligheter ved hjelp av moderne løsninger for datadrevet innsikt og å hjelpe med å overvinne morgendagens utfordringer ved å sammen skape trygge og vellykkede løsninger for fremtiden. Vår visjon er å bli selve referansen innen datadrevet innsikt og vil gjerne jobbe med mennesker med samme ambisjon og innstilling.