Senior MS Backend-konsulent

Amesto NetxBridge

Senior MS Backend-konsulent med øye for datadrevet innsikt?

Vil du bli jobbe med og bli blant de beste på datadrevet innsikt? Vi søker nemlig deg som trigges av å forme, bygge og skape løsninger - backend-style. Vi ser etter deg som ønsker å utvikle seg i takt med oss, og som trives i et miljø der læring og utvikling står høyt i kurs. Rent konkret ser vi etter et skikkelig backend-talent, som begeistres av tanken på å levere datadrevet innsikt til en rekke spennende kunder.

 

Som senior MS Backend-konsulent i Amesto NextBridge vil du bli en viktig del av et spesialisert miljø innen AI, med mulighet for å utvikle, påvirke og forme egen rolle. Du vil møte et arbeidsmiljø preget av samhold, et inkluderende og sterkt fagmiljø, og et bredt mangfold av mennesker. Vi har nemlig sterk tro på det å lære av våre ulikheter.

Du må evne å jobbe systematisk

I rollen som backend seniorkonsulent vil du jobbe systematisk med å skape gode tekniske løsninger. For å få til dette må det lages sikre og effektive fundamenter for håndtering av data og promotering av løsningene.

 

Du må samtidig lyst og evne å veilede og fase inn både yngre kollegaer og andre prosjektdeltagere, samt bidra med din kompetanse til våre idealprosjekter gjennom for eksempel:

  • Azure Data Factory, Data Lake, Databricks og Synapse Analytics
  • Teknologi: Compute, data stores og messaging
  • Strømmedata, ustrukturerte data, RDBMS – og «Big Data/Big compute»
  • DVH/EDW, SQL, SSIS, SSAS, SSRS

Vi håper at du i likhet med oss ønsker å omfavne hele Microsoft sin BI- og Analytics-stack.

At du også med iver og glede gyver løs på tredjepartsløsninger som Tableau og de fantastiske produktene fra Sentry One er god stemning. Kundene våre bruker ofte Azure, med det jevnt økende tilfanget av services og prosesser som leveres der, mens On-premise brukes SQL, SSIS, SSAS, SSRS, Visual Studio og Power BI. Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å realisere nye forretningsmuligheter ved hjelp av moderne løsninger for datadrevet innsikt, og vår visjon er å bli selve referansen innen datadrevet innsikt.

Derfor legger vi vår ære i blant annet å lage gode datavarehus og er kjent for vår spisskompetanse på komplekse analytics oppdrag. Dashboard-oppdrag løser vi ved å følge de gylne retningslinjene for visuell persepsjon, gjerne med UX-støtte fra andre leverandører. Har du kompetanse på front-end (MS Power BI og Tableau) må vi innrømme at dette anses som nyttig kompetanse hos deg, og ikke minst - som musikk i våre ører!

Når det kommer til deg og din bakgrunn ser vi for oss at du har lang og bred erfaring med backend-løsninger, samt utdannelse eller erfaring som støtter oppunder ditt kunnskapsrike selv. Din kompetanse på prosjekt-, verktøy- og metodesiden er mangfoldig, og du manøvrerer deg lekende lett gjennom jungelen av ulike systemer.

Som person er du en utpreget teknologientusiast, en raus teamplayer og et skikkelig arbeidsjern. Du evner å se det store bildet, samtidig som du gjerne graver deg ned i viktige detaljer. Det norske språk er ingen sak for en språkmester som deg, ingen utfordring er for stor, og du titter gjerne rundt hjørnet på den berømte boksen. Det viktigste for oss er likevel at du har den samme innstillingen og de samme ambisjonene som oss for å nå de målene vi setter oss.

Samtidig som du bringer kompetanse inn til vårt team er vi opptatt av at du fortsatt skal ha mulighet til å utvikle deg og ditt talent. Din utvikling er vår utvikling; vi jobber alle mot det samme målet. Kommer du til oss vil vi du skal vite at vi både tror på og satser på deg.


People, planet og profit

Fokus på nyvinnende teknologi

I Amesto NextBridge blir du rett og slett en del av et team som leverer nyvinnende teknologi og viktige bidrag til både samfunn og økosamfunn. Du vil bli en del av et fremgangsrikt selskap med stort potensiale i et stort konsern med et enda større hjerte.

Vi styrer etter 3P-prinsippet om å skape løsninger som gagner både «people, planet and profit», og tilstreber å være «an awesome place to work». Du skal oppleve at det er givende, morsomt, lærerikt og spennende å jobbe hos oss, og vit at vår prioritering ligger på deg som ansatt. Vi jobber kontinuerlig for å skape engasjement, motivasjon og resultater med de skarpeste hodene og de varmeste hjertene.

2020 har vist oss at fremtidens arbeidsplass er i forandring og gleder oss til å gripe fatt i de mulighetene og den fleksibiliteten som ligger i dette, sammen med deg.

Interessert?

Vi håper du vil beære oss med en søknad, så kanskje vi sees til intervju på Teams, eller enda bedre; til fysisk møte foran kunsten på veggene i vårt fantastiske kontorbygg i Kværnerbyen. Det er lov å håpe?

Ble du inspirert? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Kontakt Harald Opdahl

Fakta om Amesto NextBridge

Amesto NextBridge er et norskeid IT-konsulentselskap som jobber utelukkende med Business Intelligence og Data Science og vi opplever nå stor etterspørsel etter roller som MS arkitekter og MS backend-eksperter. Vi opplever nå stor etterspørsel spesielt innen data science og avansert analyse hvor vi har et av landets absolutt tyngste og mest dedikerte miljøer.

Amesto NextBridge består av rundt 30 engasjerte konsulenter og er en del av Amesto-konsernet. Amesto NextBridge bygger bro mellom kundens mange datakilder, og kundens behov for styringsinformasjon.

 

Vår visjon

Vår visjon. Vi er dedikert til å hjelpe våre kunder med å realisere nye forretningsmuligheter ved hjelp av moderne løsninger for datadrevet innsikt og å hjelpe med å overvinne morgendagens utfordringer ved å sammen skape trygge og vellykkede løsninger for fremtiden. Vår visjon er å bli selve referansen innen datadrevet innsikt og vil gjerne jobbe med mennesker med samme ambisjon og innstilling.