Azure / Technical Lead

Seniorkonsulent

Azure / Technical Lead

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel: Seniorkonsulent Azure / Technical Lead
Sted: Oslo
Startdato: Vinter 2019/2020
Varighet: Fast

Søk stillingen >>>

Seniorkonsulent

Azure / Technical Lead

Arbeidsgiver: Amesto Firstpoint AS
Stillingstittel: Seniorkonsulent Azure / Technical Lead
Sted: Oslo
Startdato: Vinter 2019/2020
Varighet: Fast

Søk stillingen >>>

Azure og Office 365

Seniorkonsulent

Bli med å bygge moderne løsninger og skalere opp vår satsning med LOIS i Amesto Firstpoint!Vi leverer innen Microsoft Cloud (Azure og Office 365) til stadig større kundemiljøer og ser etter nye kolleger som kan være med oss og bygge og styrke vårt fagmiljø med erfaring og teknisk kompetanse på dette området. Amesto Firstpoint har i dag bl.a. merkevaren Amesto Cloud, en plattform basert på Azure.

 

Plattformen utvikles i takt med egne ambisjoner og nye muligheter. Her samarbeider vi på aktiviteter for å migrere kunder med påfølgende drift og support levert av samme teamet. En uslåelig kombinasjon! Partneren vår er Microsoft (CSP Tier 1) og interne senior infrastrukturkonsulenter i øvrige team jobber med oss mot samme mål.

Hvem er vi?

Amesto Firstpoint

Vi er del av det større Amesto-konsernet med kontorlokasjon i Bergen og Oslo. Vi leverer rådgivning, arkitektur, drift og forvaltning av skybaserte applikasjoner og infrastruktur. I tillegg har vi team som leverer BI & Analytics. Vi baserer mesteparten av våre leveranser på Microsoft-teknologi: Azure, Office 365 og PowerBI. Vi er nytenkende og har utviklet egne metoder og teknikker for å sikre kundeverdi i alle leveranser.

Mer om hva vi leverer

Om å jobbe med oss

Her har du lyst til å være med!

Vi sitter en god gjeng i Oslo og Bergen og jobber sammen på tvers. Vi har flotte, moderne lokaler med en knallgod kantine i begge byer. Trivsel står høyt på agendaen og dette måler vi bokstavelig talt, som samkjøres med øvrige team i selskapet og Amesto konsernet. Og er du typen til å ta initiativ til moro på og utenfor kontoret er du hjertelig velkommen om bord!

Microsoft Cloud er definitivt vårt kjerneområde og vi trenger flere med om bord som del av vårt fagmiljø på framtidens verktøy. Hos oss vil du være med å bygge vår leveransekapasitet og profesjonalitet på dette området, med både frihet og ansvar for våre mål her.

Som Technical Lead får du en sentral rolle og tar en stor del i valg på hvordan våre produkter og leveranser skal se ut. Du får jobbe med nye teknologiske muligheter, utvikle din kompetanse på disse og kunne lede an vårt team sin kontinuerlige forbedring for gode og verdifulle tjenester til kunder.

Hos oss vil du jobbe med...

 • Å videreutvikle, automatisere og forbedre vår Azure plattform inkl. governance og sikkerhet.
 • Rådgi kunder rundt behov og muligheter og levere gode design og løsningsbeskrivelser.
 • Migrere driftsmiljøer og realisere verdier for og sammen med kunde.
 • Implementere driftsrutiner for migrerte miljøer sammen med drift og support.
 • Delta i teamets øvrige aktiviteter rundt Microsoft Cloud (som MDM, Modern Workplace, Identity og Cloud Security tjenester).

Du vil samarbeide med...

 • Ett bredere fagmiljø for Datasentertjenester (Azure, Nuntanix, Fjellhall).
 • Kolleger på salg, support og drift og dyktige fagkonsulenter.
 • Delta i teamets øvrige aktiviteter rundt Microsoft Cloud (som MDM, Modern Workplace, Identity og Cloud Security tjenester).

Om deg

Vi trenger deg som synes det er gøy med Microsoft skyteknologi, ivrer for nye muligheter for automatisering med Powershell i skyen og har en god bredde og erfaring på infrastruktur som involvert for driftsmiljøer. Du ser fram til å tre inn i en senior-rolle i teamet vårt og bli involvert i smått og stort rundt plattformen, kundebehov og som støtte til våre drifts- og supportmedarbeidere. Evne og lyst til å følge med på nye muligheter og nyheter kombinert med relevante sertifiseringer underveis er en absolutt vinnerkombinasjon.

Vår ønskeliste

Både Azure og Office 365 er et relativt nytt område, så praktisk erfaring i en årrekke på dette ligger ikke i våre forventinger. Det vi ser etter hos deg er at du:

 • er godt oppegående med infrastruktur som benyttes
 • har praktisk erfaring rundt implementering av Azure tenants for kunde miljøer
 • kan vise til egne erfaringer på området og eventuelle sertifiseringer
 • er strukturert i metoden du jobber på og kan dra ut nødvendige tiltak til oppfølging fra f.eks. dialog med kunde
 • kan levere og samarbeide i teamet, med selgere og etablere tillit i dialog med kunder

Vi dekker sertifiseringer og kompetansebygging, og i rollen som senior Azure-konsulent hos oss vil du få et kompetanseløp for bl.a. Azure Architect sertifiseringer og relatert.

Teknisk kompetanse som relevant

 • Azure Core plattform (IaaS / PaaS, lagring, nettverk, backup, Windows Virtual Desktop)
 • Monitorering, varsler, Log Analytics og loggeverktøy
 • Azure Automation, ARM templates, PowerShell scripting
 • Azure VPN, Azure Files, Windows Virtual Desktop
 • Erfaring med Azure Devops, inkl. automatisering og infrastruktur som kode
 • Kompetanse rundt SQL queries og Linux er et feit pluss
 • Kompetanse rundt smarte arbeidsprosesser med ITIL, IT4IT, Scrum og tilsvarende er et pluss

Føler du deg truffet? Ring oss!??

Har du noen spørsmål om stillingen, vennligst kontakt Ingeborg Eikrem, Senior Rekrutteringsrådgiver i Toptemp, telefon: 982 65 553.


HVEM ER VI. Amesto har som ambisjon å være et Awesome place to work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

OM OSS. Konsernet består av flere selskaper og nesten 300 dedikerte medarbeidere og er en del av Amesto Group. Vi er en komplett leverandør innen CRM, ERP, HRM, BI og AI. Vi kan levere alt fra IT-drift og infrastruktur til forretningssystemer med tilhørende tjenester, rådgivning, consulting og utvikling.

ASK MORE. Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

VÆR EN KULTURBYGGER. Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig intensjon om å simplifying business.

EN AV OSS? Vi skal være «An awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene … og vi har plass til deg.

Les mer om oss