VP Analytics - lederstilling

Vi jakter på ny leder til Norges råeste gjeng innen Analytics!

Amesto NextBridge

Vår nye VP Analytics. Er det deg?

Amesto NextBridge er spesialister på AI, analytics og maskinlæring. I rollen som VP Analytics vil du jobbe med noen av Norges klokeste hoder. Selskapet består av 40 eksperter, og i forretningsområde Analytics har alle en PhD. De jobber hver dag med å skape innsikt fra data. Vi kan skilte med at 20 av landets 50 største virksomheter er kunder av oss. 

Rolle og innsikt

Du tar selskapets strategi ut i praksis og gjør arbeidsdagen bedre og enklere for våre ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Det du er, og det du kan, gjør deg til en synlig leder og kulturbærer hos oss.

Du vet at innsikt og forbedring er avgjørende for om vi lykkes som selskap eller ikke. Du analyserer, konverterer, planlegger og skaper verdier på en ivrig og engasjert måte. Du har sterk interesse for digitalisering og automatisering, men du tar hensyn til at mennesker fortsatt bryr seg om mennesker. Du liker å bruke tid på det operative, og har samtidig evnen og lysten til å utvikle selskapet videre.

Ansvar

Du vil jobbe med å tiltrekke, utvikle og beholde folk med skarpe hoder og varme hjerter. Du har klare mål og liker effektive prosesser. Du er ambisiøs og ansvarsfull. Du fullfører det du begynner på. Din rolle innehar et nordisk fagansvar for Analytics. Våre ambisjoner er nemlig nordiske, og vi ønsker at du deler og utfordrer våre ambisjoner. 

Hos oss får du ansvar for:

  • å sikre at de mest krevende kundene får verdi fra våre leveranser
  • å sikre at noen av landets smarteste data scientists opplever mestring, autonomi og hensikt i arbeidsdagen
  • å sikre at forretningsområdet leverer de forventede resultater
  • å sikre at forretningsområdet utvikles til sitt fulle potensiale

Amesto Nextbridge

Hva ønsker våre ansatte av sin nye leder?

Vi jakter på ny leder til noen av landets skarpeste hjerner. De jobber hver dag med å skape fremtiden og er stolte over å ha kollegaer som har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter.

Vi har spurt våre data scientists hva de ser etter i sin nye sjef.

VI SER ETTER

  • Forretningsutvikleren i deg. Du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter på en overbevisende og ambisiøs måte.
  • Du handler på eget initiativ, får ting til å skje og aksepterer ansvar for resultater.
  • Lederen i deg. Du gir teamet en klar opplevelse av retning; inspirerer og koordinerer andre og holder dem fokusert på målene.
  • Du skaper en stabil og bekreftende atmosfære; støtter og oppmuntrer teamet, er stødig og til å stole på.
  • Mennesket i deg. Du samarbeider godt med andre - deler kunnskap, erfaringer og informasjon; støtter andre for å nå teamets mål.
  • Du kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte.

ASK MORE

Hos oss blir du oppfordret til å stille spørsmål til alt, fordi vi mener at det er de gode spørsmålene som driver oss, våre kunder og samfunnet videre. Du er alltid nysgjerrig på nye ting, gjøre ting på en enklere og smartere måte som skaper verdi for både kunden og selskapet.

En kulturbygger

Du prioriterer oppgavene knallhardt for å nå målene vi har satt, samtidig er du engasjert og opptatt av kvalitet. Vi trenger en som deg. En som jobber målrettet, taktisk, med langsiktig ambisjon om «simplifying business».

En av oss?

Vi skal være «an awesome place to work». Vi skaper engasjement og resultater ved hjelp av nære ledere, innsikt, kompetanse, ny teknologi og deling. Vi går på jobb hver dag for hjelpe våre kunder og ansatte å forenkle sin hverdag, så de kan bruke tiden på det som virkelig betyr noe. På jobb og i livet. Vi er stolte av å si at våre ansatte har de skarpeste hodene og de varmeste hjertene. 

Ble du inspirert?

Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søk stillingen her

Svinghjul-teorien

Vår strategi

I korte trekk går logikken ut på at får vi tiltrukket oss de beste folkene, så vil de mest krevende kundene jobbe med oss, og med de beste folkene og de mest krevende kundene, så kan vi levere fantastiske prosjekter.

Erfaringene fra disse fantastiske prosjektene deler vi åpent med publikum gjennom foredrag, podcasts og blogger, slik at vi blir ekstremt synlig. På den måten blir ringen sluttet og flere av de beste folkene vil jobbe hos oss. For hver iterasjon samler svinghjulet moment og bringer organisasjonen fremover, på vei mot posisjonen som selve referansen innen BI og Analytics.

Har du noen spørsmål?

Kontakt Chief Operation Officer i Amesto Consulting, Sindre Sandaker, på tlf. +47 913 49 972. Du kan også sende en e-post, så hører du fra meg snart.


Her skal du jobbe

Amesto holder til i moderne lokaler i Kværnerbyen. Adresse:
Smeltedigelen 1
0195, Oslo


Søk stillingen

Ønsker du å bli vår nye VP Analytics? Registrer CV og søk stillingen via vårt rekrutteringsystem innen 18. november.


#familybusiness #askmore #verdiskapere

Vi bruker mye tid på jobben. Men spiller det egentlig noen rolle hvem som sitter på toppen? Vi mener ja, og har spurt CEO og eier Arild Spandow hva det betyr å eie med hodet og hjertet.