Vi søker fremoverlente seniorkonsulenter Visma.net

Amesto Solutions er i sterk vekst, og vi søker nå etter fremoverlente seniorkonsulenter Visma.net, til vårt dyktige Visma.net-team.

Vi søker fremoverlente konsulenter Visma.net

Amesto Solutions er i sterk vekst, og vi søker nå etter fremoverlente konsulenter til vårt Visma.net-team

Utvikler

Vi trenger å styrke vårt utviklerteam i Amesto Solutions og ser etter en person som trives i grenseland mellom utvikler, rådgiver og i kommunikasjon med kunder. Du skal utvikle integrasjoner mellom våre kunders systemer og det medfører en del kundekontakt og samarbeid med våre fagkonsulenter for å spesifisere løsninger.

Konsulenter og løsningsselgere

Er du en dyktig forretningskonsulent eller løsningsselger? Amesto Solutions vokser og opplever stor etterspørsel etter våre ERP løsninger. Vi ønsker flere selvstendige og kunnskapsrike kollegaer. Gode betingelser og unikt arbeidsmiljø

Åpen søknad

Vi opplever sterk vekst og stor etterspørsel på vår programvare og våre tjenester. Amesto Solutions er derfor alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice forhandler og er kåret til årets Visma-partner hele 7 ganger de siste 10 år. Historien som Visma-forhandler går helt tilbake til 1985.