Ledige stillinger

Er du vår nye supportkonsulent på Visma Business?

Vi søker deg som er løsningsorientert, har relevant erfaring og en solid forretningsforståelse innen ERP.

Er du vår nye supportkonsulent på SuperOffice?

Vi søker deg som er løsningsorientert, har relevant erfaring, og en solid forretningsforståelse innen CRM.

Take lead. Take action. Take a name.

Siden “Business Controller and Financial Controller and Business Developer” ikke er en helt optimal stillingstittel, trenger vi din hjelp. Vi vil nemlig at du skal hjelpe oss å forme vår nyopprettede stilling, slik den best passer deg, din profil og vårt behov.

Chief Customer Relations Officer

Nå leter vi etter en Chief Customer Relations Officer - CCRO til en nyoprettet stilling hos Amesto Solutions. Du vil være en svært sentral rolle med stor påvirkningskraft i hele Amesto Solutions.

Konsulent ERP Finans

Liker du å jobbe med ERP-systemer? Vi søker deg som har kompetanse innen økonomi, regnskap og prosjekt/time.

Konsulent Lønn/HR/ERP Finans

Liker du å jobbe med IT-systemer? Vi søker deg som har kompetanse innen lønn/HR, regnskap og prosjekt.

Konsulent Lønn

Vi søker deg som har kompetanse innen lønn/HR - regnskap og prosjekt.

Rådgivende selger

Vi søker deg som alltid setter kunden i fokus, er fokusert og selvstendig, og klarer å se helhetsbilde på kundens forretningsløsninger.

Utvikler

Vi trenger å styrke vårt utviklerteam i Amesto Solutions og ser etter en person som trives i grenseland mellom utvikler, rådgiver og i kommunikasjon med kunder. Du skal utvikle integrasjoner mellom våre kunders systemer og det medfører en del kundekontakt og samarbeid med våre fagkonsulenter for å spesifisere løsninger.

Konsulenter og løsningsselgere

Er du en dyktig forretningskonsulent eller løsningsselger? Amesto Solutions vokser og opplever stor etterspørsel etter våre ERP løsninger. Vi ønsker flere selvstendige og kunnskapsrike kollegaer. Gode betingelser og unikt arbeidsmiljø

Åpen søknad

Vi opplever sterk vekst og stor etterspørsel på vår programvare og våre tjenester. Amesto Solutions er derfor alltid på jakt etter flere dyktige medarbeidere.

Amesto Solutions er Nordens største Visma- og SuperOffice-forhandlerVi jobber hardt for å skape verdi for kundene våre – vi kaller det Simplifying business!