Referanse Visma.net

Anders Bongo-Wiik, Arctic Lavvo

- Derfor valgte vi Visma.net og Amesto Solutions.

Anders Bongo-Wiik, Arctic Lavvo

- Derfor valgte vi Visma.net og Amesto Solutions.

Kundereferanse | Arctic Lavvo

"Amesto Solutions har vært en god støttespiller gjennom hele implementeringsfasen av Visma.net"

 

Visma.net er lett å lære, det er lett å jobbe i, det er moderne, det er innovativt og det prater dagens språk, rett og slett, sier Anders Bongo-Wiik i Arctic Lavvo.

 

Fremtidsrettet og fleksibelt

Arctic Lavvo produserer lavvoer og gammer. De har produksjonslokalet sitt i Kautokeino og salg og administrasjon i Alta. De selger sine produkter både nasjonalt og internasjonalt.

- Produksjonen ønsker vi å ha i Kautokeino fordi vi mener det er litt av det genuine med produktene våre. Vi produserer i hjertet av sameland og det er det som er opprinnelsen til lavvoen. Det er kvalitet og kjærlighet bak hver eneste søm, sier Anders Bongo-Wiik i Arctic Lavvo.

I oppstartsfasen var det viktig for dem å velge et system som var fremtidsrettet og fleksibelt.

- Vi ønsket et system som hadde full integrasjon mellom ordre, råvarelogistikk og regnskap i ett og samme system, hvor regnskapsføreren kan sitte å jobbe i vårt system og at vi da er server-uavhengig, sier han og fortsetter:

- I og med at vi har produksjon i Kautokeino og salg og administrasjon i Alta så var det viktig for oss å kunne være fleksible med hvor man sitter å jobber og hvor man logger seg på og fra hvilke enheter man logger seg på.

Integrert mot nettbutikken

- Amesto Solutions har vært vår leveransepartner på Visma.net. Jeg føler jo at vi sammen har lært mye gjennom hele prosessen og vi har gått litt veien i lag egentlig og det ser veldig bra ut fremover. Amesto Solutions har vært en god støttespiller gjennom hele implementeringsfasen.

En annen viktig faktor for Arctic Lavvo ved valg av system, var et system som er integrert mot nettbutikken sin.

- Vi har en nettløsning der kundene selv sitter å skreddersyr og tilpasser sine egne produkter og dette genereres som en salgsordre i Visma.net.

- Visma.net er lett å lære, det er lett å jobbe i, det er moderne, det er innovativt og det prater dagens språk, rett og slett, avslutter han.

Arctic Lavvo:

Derfor valgte vi Visma.net og Amesto Solutions.

Arctic Lavvo produserer lavvoer og gammer. De har produksjonslokalet sitt i Kautokeino og salg og administrasjon i Alta. De selger sine produkter både nasjonalt og internasjonalt.

- Vi ønsket et system som hadde full integrasjon mellom ordre, råvarelogistikk og regnskap i ett og samme system, hvor regnskapsføreren kan sitte å jobbe i vårt system og at vi da er server-uavhengig.

Les hele kundecasen her