Telering Bedrift APRO

Ronny Røsand, Styreleder, Telering Bedrift APRO

- Vi benytter Amesto Connect for distribusjon av utgående EHF-fakturaer fra vårt ERP-system.Ronny Røsand, Styreleder, Telering Bedrift APRO

- Vi benytter Amesto Connect for distribusjon av utgående EHF-fakturaer fra vårt ERP-system.Kundereferanse

Telering Bedrift APRO.

Realiserer effektivitetsgevinster i sin innkjøpsprosess.

- For APRO er ikke vår egen besparelse med EHF-faktura det vesentligste. Det viktigste for oss er å møte kundens krav om eFaktura-forsendelse og innhold, slik at de kan realisere effektivitetsgevinster i sin innkjøpsprosess.

- Vi benytter Amesto Connect for distribusjon av utgående EHF-fakturaer fra vårt ERP-system (MultiCase), og er veldig godt fornøyd. Løsningen er svært stabil og det er enkelt å overvåke våre utgående fakturaer.

Krav til EHF-faktura

Etter 40 års drift har APRO bygget opp en stor kundebase, med mange offentlige virksomheter og betydelige kunder, som skal ivaretas basert på forpliktende samarbeid eller offentlige rammeavtaler. I anbudsprosesser stilles det ofte krav til EHF-faktura, i dag bruker vi kun ett minutt på aktivering av nye kunder på løsningen, og kan samtidig dokumentere via referanser at Amesto Connect fungerer.

For APRO er ikke vår egen besparelse med EHF-faktura det vesentligste, selv om tidsbruk og løpende kostnader i forbindelse med fakturautsendelser har blitt redusert. Det viktigste for oss er å møte kundens krav om eFaktura-forsendelse og innhold, slik at kunden kan realisere effektivitetsgevinster i sin innkjøpsprosess.

Fornøyd med support fra Amesto Purchasing

De få gangene vi har spørsmål, gjerne i forbindelse med henvendelser fra våre kunder, får vi rask tilbakemelding fra Amesto, og vi er svært fornøyd med den støtten vi har fått så langt.

Ronny Røsand
Styreleder
Telering Bedrift APRO

APRO har levert kommunikasjonsløsninger siden telemonopolet ble oppløst. APRO er en av landets største leverandører av fastnett-, IP- og mobilløsninger. Som medlem i Telering, representerer APRO den eneste fagkjeden som har både Telenor og NetCom i sin portefølje. APRO er systemintegrator for begge, hvilket betyr at vi designer, leverer og supporterer alle tjenester og løsninger for disse. APRO betjener også kunder som bruker andre operatører i bedriften, hovedfokuset er på optimalisering av tekniske løsninger og frigjøre tid for at din bedrift skal får mer ut av de ansatte gjennom tilgang til nødvendig kommunikasjon over alt.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg