Amesto Solutions og iTet har inngått et samarbeid

Amesto ekspanderer i Nord-Norge.

Amesto Solutions og iTet har inngått et samarbeid der Amesto Solutions overtar iTets Visma-avdeling. Amesto Solutions etablerer seg dermed i Nord-Norge og styrker posisjonen som Nordens største Visma-forhandler. Partene undertegnet avtalen i juli.
 

Amesto Solutions er Nordens største Visma-forhandler. Selskapet opererer Nordisk, og har nær 200 ansatte med kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Etableringen i Nord-Norge betyr at Amesto Solutions nå har ytterligere 7 medarbeidere, fordelt på kontorer i Alta, Tromsø og Harstad.

- iTet er Nord-Norges fremste Visma-forhandler, med et betydelig faglig IT-miljø. Det gjør etableringen verdifull og strategisk viktig for oss. Landsdelen har en blomstrende næringslivsutvikling, med stort potensiale. En rekke tunge investeringer i regionen fremover gjør at vi ser dette som «the next big thing». Det ønsker vi å ta del i, sier konsernsjef Jan Erik Kaasa i Amesto Solutions.

- Samarbeidet mellom Amesto og iTet vil uten tvil bidra til mer vekst og utvikling for våre kunder og markedet i Nord-Norge. iTet har solid spisskompetanse, som ledende Visma-forhandler i Nord. Med Amesto på laget blir fagmiljøet ytterligere styrket, også Nordisk, sier Hans Nilsen, administrerende direktør i iTet AS.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg