Digital index

En undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter

Digital index.

Er din bedrift en digital sinke eller best i klassen? Last ned rapporten Visma har laget.

En undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter

Digital index.

Er din bedrift en digital sinke eller best i klassen? Last ned rapporten Visma har laget.

Last ned gratis rapport

Hvor digitalisert er din bedrift?

Hvilket land i Norden er mest digitalisert? Hvor digitale er dere sammenliknet med andre bedrifter i samme bransje? Svar på dette får du i rapporten Digital Index som Visma har laget. Du vil også få råd om hvordan du kan øke digitaliseringsgraden i bedriften din, samt lese historier om andre som har tatt i bruk digitale løsninger. 

Last ned hos Visma >>>

Relatert innhold:

 

Disse CRM-trendene må du følge med på i 2019

CRM-landskapet er i stadig endring. Maktbalansen mellom virksomhetene og kundene har endret seg, og det er kundene som nå sitter med makten. For å nå ut til stadig mer digitaliserte prospekter og kunder er det derfor viktig å være i forkant av de nye trendene innen CRM. Dette er CRM-trendene for 2019...
Les mer

9 tegn på at bedriften er klar for nettskyen

En fersk undersøkelse mot 200 ledere i små og mellomstore bedrifter, viser at 30 000 virksomheter skal flytte systemer og/eller programmer til nettskyen i løpet av kort tid. Er du en av de?
Les mer

Eksperter: ERP-trender du bør følge i 2019

Konkurransefortrinnet i årene fremover vil ligge i de menneskelige ressursene, riktig bruk av teknologi og endringsevnen til bedriften. Dette er ERP-trendene for 2019 du ikke må gå glipp av.
Les mer

De viktigste HR-trendene i 2019 har én ting til felles: kunstig intelligens (AI)

HR er synonymt med mennesker. Derfor er det kanskje litt ironisk at fellesnevneren for mange av de viktigste HR-trendene i 2019, er kunstig intelligens (AI).
Les mer