Firstpoint

Amesto Solutions blir eier i Firstpoint.

Amesto Solutions oppkjøp gir internasjonale vekstmuligheter for Firstpoint sine avanserte teknologi- og skytjenester.

Amesto Solutions er nå største eier i Firstpoint-konsernet.

Amesto Solutions er nå største eier i Firstpoint-konsernet. Oppkjøpet, som skjer i form av en rettet emisjon, tilfører Firstpoint vesentlige vekstmuligheter og Amesto Solutions et utvidet tilbud til sine kunder og 50 nye kompetente ansatte i Norge. Firstpoint sine ansatte er spesialister på tjenester innen digitalisering, strategisk innsikt og analyse (Business Intelligence), IT-drift og rådgivning, mens Amesto Solutions er Nordens ledende Visma og SuperOffice partner, og en etablert systemintegrator for forretningsløsninger innen ERP, CRM, HRM.

Firstpoint har lang erfaring med å bistå flere av landets mest kjente virksomheter med smarte teknologiløsninger for alt fra styre- til datarommet. Det er denne kompetansen som nå integreres i Amesto Solutions tjenestetilbud til kunder i Norden.

– Målet er å bidra til at kundene får en optimal teknologisk plattform som et naturlig supplement til våre systemintegratortjenester. Sammen med Firstpoint er vi nå i stand til å levere en fullskalatjeneste som bringer kunden trygt opp i skyen, der de kan ta ut gevinsten i form av økt tilgjengelighet for sine kunder og ikke minst en økt effektivitet og høyere produktivitet, sier Jan Erik Kaasa, konsernsjef i Amesto Solutions.

– Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med nye flinke kollegaer i årene som kommer. Vi har sterk tro på Firstpoint sine ansatte, produkter og tjenester, og kan nå tilby markedets mest moderne plattform for drift av forretningsløsninger. Samtidig kan vi også hjelpe ledere med strategisk teknologi og ledelsesinformasjon som møter behovene i årene som kommer, sier Kaasa.

Firstpoint har de siste 2 årene vært gjennom en større endring der forretningsmodellen er snudd fra ikke bare å levere konsulenttjenester innen IT-infrastruktur, men også til å inkludere skreddersydde og avanserte skytjenester som hjelper virksomheter med å ta i bruk fremtidens teknologiløsninger.

– Vi har funnet drømmepartneren. Amesto har mange dyktige ansatte i Norden som kan hjelpe oss å vokse internasjonalt. Jeg opplever at de to selskapene utfyller hverandre godt, både geografisk og med tanke på produkter og tjenester, sier administrerende direktør i Firstpoint, Bent Philipps.

– Vi har spennende referanser og interessante erfaringer som vi håper vil være av verdi for kundene til Amesto Solutions. Samtidig er det en glede å være del av et større konsern der vi kan tilby våre ansatte og kunder flere muligheter, sier Philipps.

Firstpoint vil beholde sin merkevare og skal drives som et datterselskap av Amesto Solutions Holding. Amesto ble opprettet i 2002 og er et nordisk konsern med over 1000 ansatte. Konsernet har global tilstedeværelse gjennom Amesto Global og er lokalt representert med virksomheter i Norge, Danmark, Sverige og UK. Konsernet opererer innen forretningssystemer, outsourcing av regnskap, lønn og HR, oversettelse- og tolketjenester, samt rekruttering og konsulentutleie.

Bent Philipps, CEO, Firstpoint

Amesto Firstpoint

Mer om

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint tilbyr løsninger innen IT-drift (Azure), infrastruktur, integrasjoner, samhandlingsverktøy (Office365) med tilhørende verdiskapende tjenester innen BI og IT-sikkerhet. Som kunde hos oss får du tilgang til en moderne, sikker plattform og en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov.

Mer om Amesto Firstpoint

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg