Hva koster IT-drift i skyen?

Infrastruktur i nettskyen

Hva koster IT-drift i skyen?

Infrastruktur i nettskyen

Hva koster IT-drift i skyen?

Microsoft Azure

Hva koster drift i skyen?

Moderne infrastruktur i nettskyen

Amesto har markedets mest moderne infrastruktur i nettskyen, og forvalter applikasjoner, enheter og infrastruktur for kunder på tvers av Norden. Vi har bygget en fleksibel plattform som løfter kundene inn i fremtiden, med teknologi som fornyer, forenkler og forbedrer.

Våre tjenester gir:

  • Fravær av dyre servere som tar plass og er krevende å drifte
  • Skalerbar teknologi som møter bedriftens behov inn i fremtiden
  • Færre kostbare investeringer, IT betales over driften
  • Skjerpet sikkerhet og flere muligheter
  • Bedre arbeidsformer

Er du klar til den nasjonale Flyttedagen?

En av våre fremste spesialiteter er drift av Visma applikasjoner, og i år skal vi flytte hundrevis av installasjoner til skyen. Les her om hvordan du blir klar til den nasjonale Flyttedagen.

Flyttedagen

Microsoft Azure

Dette koster drift av Visma-applikasjoner.

Amesto tilbyr alle former for drift av bedriftens viktigste systemer, og vår plattform er bygget på den mest oppdaterte Microsoft-teknologien. Denne smidige arkitekturen gir kostnadsfordeler på et nivå som gjør oss i stand til å tilby oppsiktsvekkende konkurransedyktige priser for tjenestene.

Drift av 1 applikasjon og tilgang for to brukere. Pris per måned er 4120 kroner. Oppstartskost fra 5300 kroner og 1300 NOK per bruker.

Drift av to applikasjoner og inntil 4 samtidige brukere er 5320 kroner per måned. Oppstartskost fra 5300 kroner, og 1300 kroner per bruker.

Drift av 2 applikasjoner og 12 inntil brukere koster 10850 kroner per måned . Oppstartskost fra 8400 kroner, og 1300 kroner per bruker.

Vil du ha et enda bedre svar?

Bestill gratis flyttetest.

Testen er uforpliktende og gir deg svar på mulighetene forbundet med flytting av applikasjoner-, eller IT-driften til skyen. Analysen finner fasiten som er best for din bedrift. 

 

Bestill gratis flyttetest