ConnectMyApps er høyt oppe på den nordiske gründerhimmelen

Investor i boks for het app-idé.

ConnectMyApps er høyt oppe på den nordiske gründerhimmelen. Bak det norske selskapet står en ire og en australier med globale ambisjoner.

Hittil har ConnectMyApps-gutta klargjort 17 apper som kan integreres med hverandre, men ambisjonen er å øke tilbudet kraftig. Uten noen form for markedsføring er det 60 kunder på plattformen, og ambisjonen er et par tusen innen utgangen av året.

Finansiering fra Amesto
Et selskap som allerede har fått øynene opp for ConnectMyApps, er IT-tjenesteselskapet Amesto. I desember gikk de med på å finansiere gründerselskapet de to neste årene, og Amesto skal også være en forhandler av løsninger mot bedriftsmarkedet i Norden.

Det bidro til at Bray og Buckley kunne flytte driften av selskapet fra kjøkkenbordet, hvor mesteparten av programmeringsjobben er gjort, til Amesto sine lokaler i Kværnerbyen.

- Hovedgrunnen til at vi gikk inn med penger er at vi kan hjelpe våre kunder med å integrere applikasjoner på en måte, både når det gjelder pris og tid, som vi bare kunne drømme om tidligere, sier konsernsjef Arild Spandow i Amesto Group.

Les hele artikkelen i Finansavisen om gründereventyret ConnectMyApps

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg