ProData Consult kjøper Amesto Consulting.

ProData Consult kjøper Amesto Consulting.

ProData Consult kjøper Amesto Consulting.

Fra 20. april overtar ProData Consult som eiere av Consulting-selskapet Amesto Consulting.  Vi er overbevist om at Prodata Consult er riktige, fremtidige eiere for Amesto Consulting, og vi ser frem til å følge utviklingen videre hos en ny eier med ambisjoner utover Norden, forteller Jan Erik Kaasa, CEO i Amesto TechHouse konsernet.
 
Selv om salget av Amesto Consulting er vemodig for oss, er det samtidig et eksempel på en vellykket intraprenørstrategi forteller han videre. Vår ambisjon er å drive innovasjon ved å hente inn gründere med gode ideer, forvalte det godt og skape verdi for både eiere, gründere og kundene våre. Vi har hele tiden hatt som mål å skape verdi, ikke å rigge selskapet for salg, men nå var timingen riktig for begge parter.
 
House of Consulting kom inn i Amesto 1. september 2014, og byttet navn til Amesto Consulting i 2018. Selskapet har vokst raskt og lønnsomt i hele vår eierperiode. Omsetningen har steget fra 10 MNOK i 2014 til 112 MNOK i 2019.
 
Vi er stolte av selskapet. Det er veldrevet, med fornøyde kunder og medarbeidere. Vi takker Amesto Consulting for et svært godt og givende samarbeid gjennom nærmere 6 år og ønsker lykke til på den videre reisen med ProData Consult som ny majoritetseier, avslutter Jan Erik Kaasa. 
 

Om ProData Consult

ProData Consult er en av Nord-Europas ledende, uavhengige konsulentselskaper, med fokus på business og IT-konsulenter. Gruppen leverer high-end business og IT-konsulenter on-site i landene der selskapet er representert og fra sine “nearshore-sentre”, i Warsaw og Krakow. I dag har selskapet mer enn 1 400 aktive konsulenter i oppdrag for sine kunder. ProData Consult har sitt hovedkontor i København, med kontorer i Norge, Sverige, Polen, Tyskland og Nederland. Selskapet ble etablert i 1994, og har siden 2018 vært eiet av hovedeier Polaris Private Equity og en gruppe senior ledere og styremedlemmer. (www.prodata.dk)

Om

Amesto Consulting.

Amesto Consulting driver med konsulentutleie, primært innen prosjektledelse, rådgivning og IT. De har mer enn 8000 konsulenter i sitt nettverk og går derfor aldri tom for dyktige konsulenter.

Amesto Consulting>>>