Vi er her for deg.

Beredskapsplan

Vi er her for deg.

 

 

Beredskapsplan

Vi er her for deg.

 

 

Vi er her for deg.

Vi er alle i en veldig spesiell situasjon, og hos Amesto tar vi ansvar og hensyn til både kunder, partnere og ansatte. Vi følger med andre ord regjeringens retningslinjer og anbefalinger for å begrense utbredelsen av COVID-19, og har bedt alle ansatte om å jobbe hjemmefra i størst mulig grad inntil videre.

Vi er et moderne teknologihus med digitale løsninger, så vi vil kunne opprettholde våre leveranser som før.

Beredskapsplan

Amesto har et eget team som siste uker har utarbeidet en solid beredskapsplan, den kan leses her

Hva betyr dette for deg som kunde?

Våre konsulenter og ansatte er vant til å jobbe via hjemmekontor, og stort sett alle tjenester vi leverer kan utføres remote. Har du avtalt time med en konsulent vil oppdraget utføres etter planen, primært via fjerndrift, og vi holder møter via Teams eller Skype. Din kontaktperson og vårt kundesenter er tilgjengelig som vanlig, så nøl ikke med å ta kontakt om du lurer på noe.

Du når oss på mail og telefon mellom 08:00-16:00 og vi er selvsagt også tilgjenglig via vår kundeportal der du kan bestille oppdrag, oppgraderinger og registrere saker til support m.m. som vanlig hele døgnet. 

Dersom nøkkelperson blir syk?

Mange har nøkkelpersoner i bedriften, som f.eks. en lønnsansvarlig. Husk at vi kan bistå deg ved å koble oss opp mot ditt lønnssystem og hjelpe deg med lønnskjøringen dersom f.eks. lønnsansvarlig blir syk.

Til slutt kjære kunde - Take care!

 

Forebyggende hilsen fra alle oss i Amesto. 

E-post: kundesenter@amesto.no
Sentralbord: +47 922 03 214

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg