NB! Endinger i Altinn krever oppgradering av lønnssystemet.

NB! Endinger i Altinn utsatt.

Nye regler i Altinn

NB! Altinn har utsatt sin endring.

Har du Visma Lønn:

Altinn endrer portalen for innsendinger som gjør at alle må oppdatere Visma.Services.Altinn fil for at innsending av skattekort, A-melding og innhenting av meldinger i Altinn meldingsboks skal fungere. Det har vært dialog med med Altinn for å få utsatt endringene til årsoppgjørsversjon 4.10 som kommer 20. des. 15. november fikk Visma beskjed om at endingen i Altinn blir utsatt slik at det holder å installere ny årsversjon som vanlig. 

Se hele meldingen fra Visma.

Hva må du gjøre? 
Du har to valg:
1.) Oppgradere selv (eller via din driftspartner) ved å legge inn filen du finner på Visma Community.
2.) Bestille bistand til oppgradering og ny årsversjon av oss ved å logge inn i vår kundeportal og bestille oppdrag, logg inn her: amestosolutions.no/support.

 

Har du Huldt & Lillevik

Snart vil ikke Altinn støtte eldre versjoner enn 1.2 av TLS (sikkerhetsprotokoller for kommunikasjon over internett). Huldt & Lillevik Lønn 5.19.3 er derfor oppgradert til TLS versjon 1.2, og alle kunder må oppgradere til denne versjonen for å få sendt inn til Altinn. Det har vært dialog med med Altinn for å få utsatt endringene til årsoppgjørsversjon 5.19.4 som kommer rett før jul. Dette har Altinn (15. nov,) gitt medhold til. 


Hva må du gjøre? 
Du har to valg:
1.) Oppgradere selv (eller via din driftspartner) ved å hente ny versjon på Visma Community (krever innlogging).
2.) Bestille bistand til oppgradering av oss ved å logge inn i vår kundeportal og bestille oppdrag, logg inn her: amestosolutions.no/support.