ConnectMyApps

Integrasjoner gjort enkelt

ConnectMyApps.

ConnectMyApps har masse erfaring med integrasjoner mellom businessapplikasjoner. De siste ti årene har de jobbet med å utvikle, selge og implementere ulike integrasjonsapper - både for store og små kunder. 

Integrasjoner gjort enkelt

ConnectMyApps.

ConnectMyApps har masse erfaring med integrasjoner mellom businessapplikasjoner. De siste ti årene har de jobbet med å utvikle, selge og implementere ulike integrasjonsapper - både for store og små kunder. 

Enklere integrasjoner

ConnectMyApps.

Uavhengig av størrelsen, så de at de fleste bedrifter møtte på den samme utfordringen - hvordan kan man på best mulig måte fange deres spesifikke prosesser og oppgaver i ulike applikasjoner. Det var tydelig at i de fleste tilfeller kunne ikke en enkelt app dekke alt, i alle fall ikke på nivået som var nødvendig. En applikasjon som hadde god regnskapsfunksjonalitet manglet for eksempel ofte CRM-funksjonalitet, eller et alt-i-ett system som manglet e-handelsegenskaper også videre. 

DERES VISION

De tror på fordelene av integrerte forretningsprogramvareapplikasjoner. Store forretninger har hatt fordeler av integrerte systemer i flere år, så hvorfor har ikke små bedrifter gjort det samme? 

I deres erfaringer, starter de fleste SME-er med å kjøpe individuelle applikasjoner for ulike områder når de behøver dem. Når forretninger vokser legger de merke til at deres ikke sammenkoblede systemer blir en flaskehals. De har allikevel ikke ekspertise på huset til å integrere dem, og leier inn en utvikler som er dyrt og tidkrevende. 

Alternativt prøver noen å bytte til en "alt-i-ett" ERP-system med mange ulike moduler, men bryet med å lære seg et nytt system og migrere historikk fra de eksisterende applikasjonene inn i det nye systemet er ofte ikke verdt det. 

 

Derfor tror Connect My Apps på at det gir mening for en forretning å bruke flere applikasjoner, velge det som passer best for hver prosess istedenfor å prøve å passe inn med kvadrater i runde hull. Om du driver seriøs forretning, vil du ikke velge den beste mulige løsningen for ditt salgsteam, din markedsføring, for ditt regnskap og for dine økonomiske behov? Selvfølgelig sier det seg selv at du da skal bruke den riktige applikasjonen for jobben - spørsmålet er hvordan du kobler sammen og bruker data fra hver applikasjon for å få det hele og fulle bildet, uten timer hvor man må gjenskrive data og fikle med viktige filer? 

Om bare noen ville lage et "pay-as-you-go" integrasjonsplattform som kunne vite hvordan man kobler sammen de viktigste forretningsapplikasjonene du virkelig behøver... Nå er det en idé! 

HISTORIE

ConnectMyApps ble utviklet med målet om å bli nummer en på datasynkroniseringsplattformer for små til mellomstore bedrifter. Deres team bestående av utviklere og konsulenter har en lang historie i å både utvikle kundeapplikasjoner og levere "off the shelf"-pakker for SME-markedet, samt å ha jobbet med noen av de største navnene innenfor IT-industrien. 

ConnectMyApps er en del av Amesto og et søsterselskap til Amesto Solutions.

Til Connect My Apps >>>

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg