Onestop Reporting

Onestop Reporting.

OneStop Reporting utvikler og selger programvare for Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag.

Onestop Reporting.

OneStop Reporting utvikler og selger programvare for Business Intelligence, et område som blir stadig viktigere i bedrifters konkurransepregede hverdag.

Om

OneStop Reporting.

OneStop Reporting er et banebrytende programvareutviklings- og IT-selskap som tilbyr en tilbyr en komplett Business Intelligence løsning, med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter av alle størrelser og sektorer. OneStop Reporting er sømløst integrert med Visma´s ledende økonomisystemer. Det vil si at uavhengig av hvilke moduler i OneStop Reporting du befinner deg i, så har du alltid tilgang til data fra ditt økonomisystem.

Med det komplette, moderne webgrensesnittet får bedriften din den ideelle business intelligence-plattformen som gir bedre og raskere beslutningsprosesser. Slik får du alt fra rapportering, budsjettering og analyse både for selskap og konsern, alt på et sted.

Onestop Reporting er et selskap fylt av positivt engasjerte, pålitelige og løsningsorienterte folk, hvor evnen til gjennomførelse og godt samarbeid står sentralt. De ønsker å skape økte verdier for sine kunder gjennom sin unike rapporteringsløsning.

OneStop Reporting-produktene er sømløst integrert med markedets ledende ERP-systemer. Design av rapporter gjøres med direkte tilgang til alle data fra ERP-systemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felt. Formularer og rapporter lages enkelt ved hjelp av dra-og-slipp- funksjonalitet i et Microsoft Excel-grensesnitt. Distribusjon av rapporter og formularer gjøres effektivt ved hjelp av vår rapporteringsportal. 

Til OneStop Reporting >>>

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg