<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Sympa

For dem er det å ta godt vare på medarbeiderne deres en selvfølge. Det er tross alt ikke tallene som gjør et selskap til noe spesielt, det er menneskene.

Om

Sympa

Sympa er i dag er den hurtigst voksende HR-leverandøren i Norden, med over 80 ansatte ved 7 kontorer i 6 land. Programvaren deres er i bruk i over 50 land og foreligger på 13 språk. På tross av den raske veksten har Sympa valgt å forbli et familieeid selskap.

Sympa ble startet i 2005 av søsknene Keijo og Taina. De var overbevist om at bedrifter ville ha stor nytte av å vite mer om de ansattes ferdigheter og kunnskaper. Siden det ikke fantes noen smarte løsninger for sporing og analyse av denne typen personalopplysninger, bestemte de seg for å utvikle det perfekte verktøyet selv. Ideen utviklet seg snart til et ønske om å bygge en komplett HR-løsning som kunne støtte ansatte og arbeidsgivere gjennom hele arbeidsforholdet.

Siden den gang har Sympa vokst raskt, og de har ansatt rundt 15 nye Sympaticos hvert år.

AMESTO SOLUTIONS OG SYMPA

Vi er både forhandler og partner i leveranser av HR-systemer fra Sympa. Vi har et eget team med eksperter innen HR som hjelpervåre kunder med alt fra løsningsarkitektur og implementering til leveranse og support.

ØNSKER DU Å VITE MER OM HVORDAN DU KAN OPTIMALISERE ELLER FORENKLE FORRETNINGSDRIFTEN?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!