Amesto Cloudberry

Sertifisert Google Partner

Amesto Cloudberry

Vårt nyeste tilskudd i Amesto familien er vår nye intraprenør, Amesto Cloudberry. De vil tilby en av markedets ledende løsninger for kontorproduktivitet, Google G Suite.

Sertifisert Google Partner

Amesto Cloudberry

Vårt nyeste tilskudd i Amesto familien er vår nye intraprenør, Amesto Cloudberry. De vil tilby en av markedets ledende løsninger for kontorproduktivitet, Google G Suite.

Google Cloud Partner

Amesto Cloudberry

Amesto Cloudberry er sertifisert Google Cloud Partner i Norge. Det betyr at vi kan hjelpe deg med migreringen (flytteprosessen) til skyen, opptre som rådgivere, gi deg support og brukeropplæring samt mye mer. 

Som forhandler kan vi optimalisere lisensierings kostnadene dine og tilby faktura i norske kroner. Hos oss blir du del av et større nettverk som jevnlig holder eventer om Google roadmap og oppdaterer deg på applikasjoner som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen.

Google Cloud

Google Cloud er en fullverdig Enterprise løsning. Plattformen inkluderer G Suite, samt hosting og verktøy i skyen. I dag bruker over 5 millioner bedrifter i alle størrelsen G Suite på verdensbasis. Programpakken for bedrifter har alt du trenger for kommunikasjon, deling, lagring og samarbeid i løpet...
Mer om Google Cloud
 

Google Partner

Amesto Cloudberry er en sertifisert Google Cloud Partner i Norge. Det betyr at vi kan hjelpe deg med flytteprosessen til skyen, opptre som rådgiver, gi deg support og brukeropplæring. Som forhandler kan vi optimalisere lisensierings kostnadene dine og tilby faktura i norske kroner.
Mer om oss

G Suite | Google

Med G Suite programserien får du fillagring og -deling med Google Disk, samarbeid med Google Dokumenter, videomøter med Hangouts og profesjonell e-post med Gmail – alt til én enkelt pris.
Mer om G Suite

IT-drift | Google

Bruk samme verktøy og teknologi som Google når du kjører applikasjonene dine. Google Cloud Platform (GCP) inkluderer alle de grunnleggende funksjonene som større virksomheter krever. Gartner rangerer Google som ledende innenfor områdene applikasjonscontainere, big data og maskinlæring.
Mer om GCP
 


Kontakt oss


Er du på jakt etter nytt system som kan hjelpe din bedrift med å jobbe enklere og smartere?

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker å booke din egen personlige demo på Google G Suite eller Google Cloud. Våre konsulenter hjelper deg med kartlegging av dine behov og avtaler tidspunkt for en demonstrasjon av løsningene.