en del av Amesto Solutions

Amesto Firstpoint.

Amesto Firstpoint har spesialisert seg på Microsoft 365 og Office 365 (Modern Workplace), Azure IT-drift og infrastruktur, IT-sikkerhet og Power BI. 

Amesto Firstpoint er en del av Amesto konsernet.

Amesto Firstpoint.

Amesto Firstpoint har spesialisert seg på Microsoft 365 og Office 365 (Modern Workplace), Azure IT-drift og infrastruktur, IT-sikkerhet og Power BI. 

Amesto Firstpoint er en del av Amesto konsernet.

OFFICE 365 og IT-DRIFT

Amesto Firstpoint.

Amesto Firstpoint tilbyr løsninger innen IT-drift (Azure), infrastruktur,  samhandlingsverktøy (Office365 og Microsoft 365), Power BI og IT-sikkerhet, med tilhørende verdiskapende tjenester. 

Som kunde hos oss får du tilgang til en moderne, sikker plattform og en rekke skytjenester som kan skaleres opp og ned i takt med dine behov. Vi blir en del av din IT-avdeling.

Del av Amesto 

Firstpoint ble en del av Amesto-konsernet i 2017. 

- Sammen med Firstpoint er vi nå i stand til å levere en fullskalatjeneste som bringer kunden trygt opp i skyen, der de kan ta ut gevinsten i form av økt tilgjengelighet for sine kunder og ikke minst en økt effektivitet og høyere produktivitet.

Jan Erik Kaasa, konsernsjef i Amesto TechHouse.

Amesto Firstpoint

Amesto Firstpoint holder til i Bergen og Oslo og leverer våre tjenester i hele Norden. Vår viktigste samarbeidspartner er Microsoft. Våre mange Azure-, Office 365- og Power BI-leveranser til mange fornøyde kunder viser at vi kan være stolte av kompetansen til våre konsulenter. Driftsløsningene og kontorstøttesystemene (M365) har vi videreutviklet til pakketerte, skalerbare tjenester som også inkluderer support.

Modern Workplace

Hos oss får du mer enn Microsoft 365 og verdien den gir i form av tilgang til filer fra hvor som helst, enten du er tilkoblet eller frakoblet. Du får i tillegg identitetsstyring, sikkerhet, skylagring, samhandlingsverktøy og andre nyttige produktivitetsstjenester.
Mer om Modern Workplace

Azure | Modern Infrastructure

Vi kan drifte applikasjonene dine i skyen. Som kunde hos oss slippper du å tenke på ,eller bruke ressurser til, oppgraderinger, serverdrift og sikkerhet.
Mer om Modern Infrastructure
 

IT-drift

Ved å flytte IT driftsmiljøet til skyen flytter du kapital-kostnader over til operasjonelle kostnader. Du betaler kun for faktisk bruk. Inkludert i vår IT-driftstjeneste ligger også support, brukerstøtte og tilgang til kundeportal som sikrer effektiv kommunikasjon.
Mer om IT-drift
 

Power BI

Power BI er en skybasert Business intelligence løsning som gir deg mulighet til å ta bedre beslutninger på bakgrunn av bedriftens data. Løsningen er utviklet av Microsoft.
Mer om Power BI
 

IT-sikkerhet

Har du oversikt over trusselbildet din bedrift står ovenfor? Eller hvilke rutiner og sikkerhetstiltak din bedrift har iverksatt for å sikre ditt nettverk og dine data? Kombinasjonen av tjenester og anerkjente løsninger gir deg trygghet og sikkerhet i dine systemer og nettverk.
Mer om IT-sikkerhet

Abonner på en IT-avdeling

Hos oss får du en egen IT-avdeling som kan hjelpe deg med alt fra drift og PC'er, til å jobbe mest mulig effektivt i Office 365.
Les mer

LURER DU PÅ NOE? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg.

 

veam_ps.jpg