Våre tjenester | Amesto NextBridge

Våre tjenester

Når du trenger en konsulent innen Business Intelligence eller Data Science.

Våre tjenester

Når du trenger en konsulent innen Business Intelligence eller Data Science.

Våre tjenester

Analytics, Business Intelligence og AI.

Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

Business Intelligence

Våre erfarne Business Intelligence konsulenter kan hjelpe deg med alt fra valg av BI-programvare til konsulenttjenester, design av datavarehus, enterprise reporting, eller spesialtilpassede scoreboards og dashboards. I tillegg til BI software har vi mange konsulenter og svært lang erfaring innen Business...
Mer om Business Intelligence

AI & Data Science

Vi har konsulenter og Data scientists som er spesialister på kunstig intelligens/AI, analytics og maskinlæring. Vi kan hjelpe deg med å utnytte dataene dine til å fremme endring, digitalisering og økt verdiskapning.
Mer om AI & Data Science

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning
 

Data Scientists

Våre høyt spesialiserte data scientists har alle PhD med bakgrunn kvantitative fag, og hjelper kundene med å utnytte dataene til å fremme endring, digitalisering og verdiskapning. Alle har erfaring fra næringsliv og forskning.
Mer om Data Scientists

Machine Learning

Vi kan med hjelp av maskinlæring og AI hjelpe organisasjoner med å systematisere og presentere data. Kunstig intelligens kan støtte selskaper med alt fra beslutningsgrunnlag, automatisert kundeservice/chatbots, trafikkflyt, kundesegmentering og prediktive analyser om fremtidige ressursbehov.
Mer om maskinlæring og AI

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning

Datavarehus

Vi kan hjelpe meg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Vi søker flere lyse hoder med på laget

Er du skikkelig god på BI & Analytics?

Da vil vi gjerne ha en prat med deg. I Amesto NextBridge er vi 40 engasjerte mennesker som brenner for BI, analytics og AI. Mange av oss har en PhD, og vi er stolte over at to av våre kollegaer har deltatt på Nobelpris-vinnende prosjekter. Vi jobber hver dag med å skape fremtiden.

Nysgjerrig på å vite mer?

La oss ta en prat!

Du kan også sende en åpen søknad og CV til Lars Rinnan, lri@nextbridge.no

Lurer du på noe? #ASKMORE

Vi tar gjerne en uforpliktende prat.

Ja takk, kontakt meg