Våre tjenester | Amesto NextBridge

Våre tjenester

Når du trenger en konsulent innen Business Intelligence eller Data Science.

Våre tjenester

Når du trenger en konsulent innen Business Intelligence eller Data Science.

Våre tjenester

Analytics, Business Intelligence og AI.

Vi kan hjelpe deg med alt fra datainnsamling, tolking og analyse til visuell rapportering som gir deg nødvendig beslutningsgrunnlag og kan avdekke nye forretningsmuligheter. 

AI Lab

AI Lab har samarbeidsprosjekter både med start-ups i innovasjonsmiljøer og med etablerte organisasjoner som trenger ekstra kompetanse innen AI, machine learning og data science. 
Mer om AI Lab

AI-rådgivning

Vi kan sette sammen informasjon fra interne og strukturerte datakilder, som f.eks. ERP-, CRM, og HRM-systemer, med ustrukturert ekstern data, dvs. data vi ikke kan finne i egne systemer. På den måten kan vi skape ny innsikt som hjelper våre kunder med å gjøre beslutningsprosesser mer effektiv, nøyaktig...
Mer om AI-rådgivning

AI-prosjekter

Ved hjelp av machine learning analyserer vi alle typer data og skaper ny innsikt, som potensielt kan være svært lønnsom. Vi automatiserer, optimaliserer og predikerer.
Mer om AI-prosjekter
 

Dashboards

Gjennom god datavisualisering vil man kunne se sine data på en bedre måte, og kan lettere avdekke avvik, trender og mønstre. De gir brukere som trenger å utforske store og små datamengder et kraftig verktøy som samtidig egner seg godt til å formidle funnene.
Datavisualisering og dashboards

BI-rådgivning

Våre BI-rådgivere og BI-konsulenter kan hjelpe deg med innsikt og full kontroll over dine økonomiske tall. I tillegg kan vi bistå med med oppsett av datavarehus og data science tjenester. 
Mer om BI-rådgivning

Datavarehus

Vi kan hjelpe deg med å bygge et bærekraftig Datavarehus, som kan skaleres over tid, som håndterer forretningslogikk, metadata og MasterData på en god måte, og som er bygget iht. beste praksis.
Mer om Datavarehus

Business Intelligence

Vi hjelpe deg med alt fra valg av BI-programvare til konsulenttjenester, design av datavarehus, enterprise reporting, og spesialtilpassede score- og dashboards . Våre konsulenter har kompetansen som kreves og lang erfaring innen Business Intelligence. 
Mer om Business Intelligence
 

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan optimalisere eller forenkle forretningsdriften?

Ta kontakt, så hjelper vi deg !

Ja takk, kontakt meg