<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=1921535648103199&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Esben 5

AMESTO SOLUTIONS HAR SIGNERT EN STRATEGISK

Partneravtale med HubSpot i Norden.

Vi kan endelig røpe at vi har blitt

HubSpot-partner i Norden.

Vi forsterker vårt forretningsområde og tjenestetilbud innen CRM og inbound markedsføring. Med en ambisjon om å kunne tilby våre kunder en komplett systemstøtte for de beste kjøps- og kundeopplevelsene har vi inngått en partneravtale med HubSpot. Amesto Solutions er allerede one-stop-shop for mange av våre kunder med de produkter og tjenester vi tilbyr innen både BI, ERP og CRM, bygget på sterke merkevarer som henholdsvis Microsoft, Visma og SuperOffice.

Samtidig er det ingen tvil om at forbrukernes kjøpsatferd har endret seg i takt med den teknologiske utviklingen, og at de fleste kjøp i dag starter med et søk på internett. De beste har nå fokus på god inbound markedsføring, smarte automatiseringer og på å være lett tilgjengelig digitalt. Vi ser at HubSpot legger til rette for dette, bedre enn noen andre CRM-aktører vi har sett. HubSpot utvikler i et forrykende tempo og putter stadig mer kraft i plattformen for å hjelpe kunder med å transformere sine kundeopplevelser og drive digital vekst. 

LEDENDE INNEN MARKETING AUTOMATION

Hva er HubSpot?

HubSpot er en plattform som bygger på inbound marketing-metodikken hvor HubSpot sin berømte "flywheel model" og inbound metode, er en naturlig del av løsningen. I HubSpot sin terminologi handler det om å gjøre anonyme kjøpere til promotører ved å skape relevant og personalisert innhold som er til hjelp. HubSpot er en CRM-plattform som på en elegant måte lar deg fokusere på innhold, kommunikasjon og automatisering, og som i tillegg er helt rå på data og rapportering. Gartner har anerkjent HubSpot som en leder innen Marketing Automation for andre år på rad.

«Vi ser at selskaper som velger en CRM-platform krever en lokal partner med sterk CRM-ekspertise, solid forretningsforståelse og IT-teknisk kompetanse, da mange krever integrasjoner til andre forretningssystemer. Det er grunnen til at vi valgte Amesto Solutions.»

Silke Ahrens, Head of Partnership i HubSpot

Silke

Silke Ahrens

Head of Partnership i HubSpot

Hvorfor skal du velge Amesto Solutions som din HubSpot-partner?

10 års erfaring med CRM

I motsetning til de fleste HubSpot partnere i Norden har vi i Amesto Solutions mer enn 10 års erfaring med faget CRM og forretningsprosesser. Med en solid CRM kompetanse og forretningsforståelse har vi hjulpet våre kunder med å vinne nye kunder, øke mersalget, effektivisere prosesser og ikke minst med å øke kundetilfredshet. Med HubSpot som en del av vår produktportefølje blir vi nå enda sterkere og kan hjelpe våre kunder ved å tilby støtte for en friksjonsfri kjøps- og kundeopplevelse.

Styrket satsning på BI og innsikt

I Amesto Solutions har vi styrket vår satsning på business intelligence og innsikt. Vi har fått noen av de råeste BI konsulentene med på laget. De vil kunne tilføre stor verdi i markedsarbeidet ved å identifisere, samle inn og tilgjengeliggjøre innsikten du trenger. Vi er nemlig overbevist om at det du faktisk trenger å måle, for å ta riktige beslutninger, endrer seg hele tiden, både i takt med den teknologiske utviklingen og med dine kunder og kjøperes atferd.

Sterk Integrasjonskompetanse

SuperOffice står sentralt hos mange av våre kunder i måten de håndterer eksisterende kunder. Sammen med SuperOffice er vi derfor i gang med å bygge en integrasjon mellom SuperOffice og HubSpot. I Amesto Solutions har vi over 30 utviklere som jobber med integrasjoner og et team bestående av både dyktige teknikere, fageksperter og forretningsrådgivere. De har lang erfaring med å utvikle integrasjoner mellom et stort antall applikasjoner og systemer.

«HubSpot er en av verdens hurtigst voksende CRM-plattformer og tar betydelige markedsandeler i et segment hvor vi erfaringsmessig leverer stor verdi. Sammen med SuperOffice, som er svært sterke på den delen som dreier seg om å ta vare på eksisterende kunder og bedrive eksellent kundeservice, kan vi nå tilby våre kunder systemstøtte for den totale kjøps-og kundereisen. Vi er allerede i dialog med flere av våre kunder og gleder oss til fortsettelsen.»

Esben Arnøy Jørgensen, Ansvarlig for CRM i Amesto Solutions

Esben Jørgensen

Esben Arnøy Jørgensen

Ansvarlig for CRM i Amesto Solutions

Gi dine kunder en best mulig kjøpsopplevelse

HubSpot er bygget slik at du kan investere i den hubén av HubSpot du har behov for. Uansett hub, er innhold, kommunikasjon, automatiseringer, data og rapportering sentrale elementer. Dette gjør det enkelt for deg å kjøpe de modulene av HubSpot du har behov for, gjerne som et supplement til eksisterende CRM-løsning eller med en integrasjon til andre sentrale forretningssystemer. Dersom du har HubSpot i dag, eller vurderer å investere i HubSpot, bør du ta en prat med oss først.

Opportunity Workshop

Avhengig av hvilke svar du får på disse 10 spørsmålene har vi lagd en veileder som kan hjelpe deg i å forstå når hver analyseløsning passer.

 

VIL DU VITE MER OM HUBSPOT?

Book et møte.

HubSpot inneholder de verktøyene du trenger i forbindelse med salg og markedsføring. CRM, CMS, SEO, Social Media Management og salgsstøtte. HubSpot samler all data på én plattform slik at du får et 360 graders perspektiv på dine kontakter.

partner-badge-color