LOIS - en teknologisk innovativ driftstjeneste

Ønsker du å jobbe smartere og samtidig unngå store investeringer i både software og hardware? Da kan LOIS driftstjeneste være løsningen for deg.  Med LOIS Azure Services kan du flytte eksisterende forretningsapplikasjoner fra interne servere og opp i Microsoft Cloud. Plattformen er basert på Microsoft Azure teknologien som bedrifter i hele verden benytter seg av for sikker og effektiv drift.

LAVE PRISER OG INGEN STORE INVESTERINGER

Du får en fleksibel og skalerbar IT-løsning, som gjør det mulig å oppgradere din kapasitet og utvide din IT-infrastruktur etter behov. Med Amesto LOIS IT-løsning unngår du store investeringer i både software og hardware.

SKYEN ER TRYGG – OG FOR ALLE!

Lavere kostnader: Smidigere og mer automatisert IT-drift fra en nettsky-modell gir forutsigbare kostnader som økes/reduseres i takt med dine behov og arbeidsstyrke. Man betaler for det man bruker, og trenger ikke å investere før man må.

PROFESJONELL, FLEKSIBEL OG FREMTIDSRETTET IT-LØSNING

Vi leverer IT-løsninger til SMB-markedet som dekker alle virksomhetens behov gjennom å benytte anerkjente standardløsninger og egenutviklede programvarer. Dette gjelder både nettskyløsninger og lokale løsninger.

Hvordan flytte IT-driften opp i skyen?

Vi hjelper deg med hele prosessen, helt fra kartlegging av eksisterende løsning, flytt av forretningsapplikasjoner, videre drift og support.

Alt starter med en uforpliktende kartlegging av din virksomhets eksisterende løsninger.

Bestill skyklartest idag

SKYKLARTEST

Dette er en gjennomgang av virksomhetens eksisterende IT-løsninger. Testen vil kartlegge bedriftens behov, og muligheter.

TILBUD

Basert på skyklartesten vil vi i LOIS gi et tilbud tilpasset virksomhetens behov og et kostnadsoverslag på anbefalt løsning.

FLYTT

LOIS tar bedriften din trygt over til en sikrere, smartere og mer lønnsom løsning. Flyttingen kan skje over natten, uten risiko for tap av data eller nedetid.

DU ER I GANG

Ditt nye LOIS IT-system er klart allerede fra neste dag, og skulle det være noe er vi bare et tastetrykk eller en telefonsamtale unna.

Hva er Azure?

Microsoft Azure er Microsofts skyløsning og den plattformen vi bruker for dine applikasjoner når du flytter opp i skyen med LOIS. Den passer for deg som ønsker å sette bedriftens systemer og/eller data trygt i toppmoderne datacenter med de aller høyeste kravene til sikkerhet. Microsoft sine datasenter har flere sertifiseringer enn noen andre skyleverandører og tilrettelegger også for GDPR. Azure har en garantert tilgjengelighetsgaranti på 99.9%.

Fordeler med Azure: 

  • Sikkert – data er kryptert både i overføring og i lagring med høyeste sikkerhetsstandard
  • Forutsigbar og lav kostnad, og ingen investeringskostnader
  • Pålitelig ekstern sikkerhetskopi med 99,9% tilgjengelighetsgaranti
  • Betal BARE for det du bruker, IKKE mer
  • Ingen håndtering av fysiske medier
  • Få applikasjonene dine levert gjennom Azure hvor som helst i verden, når som helst
  • Skalerbarhet – Skaler opp eller ned etter behov

Vil du vite mer? 

Ta gjerne kontakt med oss og vi hjelper deg!