Office 365 for bedrifter

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene med kraftige skytjenester, kan alle opprette og samarbeide hvor som helst og på enhver enhet i Office 365. Det er Office slik du allerede kjenner det, samt verktøy for å gjøre samarbeid enklere slik at du kan få gjort mer, når som helst og hvor som helst. 

Samarbeid

Hver gruppe er unik og har egne behov og en egen arbeidsstil. Office 365 gir en integrert løsning, slik at alle kan samarbeide mer effektivt med teamchat, nettmøter, samtidig redigering og sikker fildeling, gruppe-e-post og et sosialt nettverk for jobben.

Sikkerhet og samsvar

Med Office 365 tar Microsoft sikkerhet og samsvar til et nytt nivå. Nå har du enda mer kontroll med innebygd personvern, gjennomsiktighet og mer presise brukerkontroller. Det er lett å se hvorfor dette er den sikreste versjonen av Office noensinne.

 

Intelligens og analyse

Du får brukervennlig direkte innsikt i data og grundige analyseverktøy som hjelper deg å oppdage nye fakta og trender i dataene dine. Du får tilgang til enda flere interaktive rapporter, enklere instrumentbord og overbevisende datavisualisering.

Mobilitet

Office 365 gir teamene det de trenger for å holde seg tilkoblet og produktive hvor som helst. Vis og rediger dokumenter når du er på farten med Office 365 mobilapper. Du kan på en sikker måte vise, redigere samtidig og dele filer i skyen. Få tilgang til innhold, samtaler, oppgaver og tidsplaner fra enhver enhet.

Bred kunnskap om alle bedriftsløsninger fra Microsoft

Vi er Microsoft partner og har jobbet med løsninger fra Microsoft i flere tiår og kjenner produktene i detalj. Det gjør oss til en trygg partner når teknologi fra Microsoft skal innføres. Vi kan hjelpe dere med å optimalisere bruken av Office 365 slik at alle ansatte i din bedrift blir mer produktive og får en enklere arbeidsdag.

Vi hjelper dere i gang med Office 365

Det å ta i bruk nye systemer på en god måte er en utfordring i de aller fleste bedrifter. Vi sørger for en trygg og enkel overgang til Office 365 og hjelper dere med alt fra flytt, opplæring og support i etterkant. 

Be om tilbud

Vi tar kontakt for en kartlegging av deres behov og kommer med tilbud.

Flytt

Vi tar bedriften din trygt over til en sikrere, smartere og mer lønnsom løsning i skyen.

Optimalisering

Vi sikrer at dine ansatte får best mulig onboarding i Office 365.   

Support

Vår supportavdeling er tilgjenglig for å sikre en trygg og effektiv bruk av løsningen.

Hva inngår i Office 365:

Office 365 Business

Passer best for bedrifter som trenger Office-programmer pluss fillagring og -deling i skyen. Profesjonell e-post er ikke inkludert.

Be om tilbud  Test gratis

Office 365 Business Premium

Passer best for bedrifter som trenger profesjonell e-post, Office-programmer og andre bedriftstjenester.

Be om tilbud  Test gratis